Image
Bild: Istock

APP Properties anställer Tobias Johansson som projektchef

Bolag APP Properties har anställt Tobias Johansson som projektchef. Han har många års erfarenhet av fastighetsutveckling i olika befattningar. Närmast kommer han från Kärnhems ledningsgrupp i egenskap av projektchef.
Publicerad den 7 Februari 2020

– Tobias är ett viktigt tillskott när vi stärker organisationen, genom sin omfattande erfarenhet inom projektutveckling kommer han att ansvara för att fortsätta utveckla och driva APP Properties projekt framåt. Det väntar ett spännande arbete med mycket fokus på att utveckla Växjö, säger Anders Svensson, vd på APP Properties.

Tobias Johansson tillträder tjänsten i april 2020. Han kommer i egenskap av Projektchef ansvara för APP:s bostads- och kommersiella fastighetsprojekt som i Växjö bland annat omfattar cirka 600 bostäder och ett flertal kommersiella lokaler de närmsta åren.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige