Image
Anna Källström.
Anna Källström. Bild: Flodéns

Anna Källström blir ny vd för Flodéns

Bolag Ny vd för Göteborgsbaserade Flodéns blir Anna Källström. Hon kommer närmast från en ledande position på Wästbygg och är väletablerad i den västsvenska byggbranschen.
Publicerad den 24 Oktober 2022

Anna Källström är utbildad civilingenjör och är i dag regionchef på Wästbygg. Innan dess har hon arbetat på Skanska i 16 år, varav sju år som distriktschef för södra Älvsborg och Halland. Hon kommer nu att leda ett framgångsrikt bolag som befinner sig i en stark utvecklingsfas. Flodéns ingår i Byggpartnergruppen, en byggkoncern med verksamhet i tre regioner i Sverige, men drivs under lokalt styre och ansvar.
– Anna är en mycket uppskattad ledare hos såväl medarbetare som hos kunder. Jag känner en trygghet i att Flodéns kommer att vidareutvecklas väl under hennes ledning, säger Sture Nilsson, koncernchef för Byggpartnergruppen.
– Anna känns som helt rätt person för att leda Flodéns, utifrån vår kultur och våra värderingar. Hon har ledaregenskaperna, erfarenheten och drivet för att utmana våra medarbetare och attrahera nya kompetenser till bolaget, säger Peter Gustafsson, tillförordnad vd för Flodéns.

Anna Källström tillträder som vd för Flodéns den 2 januari 2023.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige