Image

Anna Heide till Trianon

Karriär Trianon rekryterar Anna Heide från MKB som ny affärsutvecklingschef.
Publicerad den 15 Augusti 2017
Anna Heide. Bild: MKB
Anna Heide.

Anna Heide kommer närmast från det kommunala fastighetsbolaget i Malmö, MKB Fastighets AB, där hon senast har innehaft en tjänst som CSR-chef. Hon har även tidigare gedigen erfarenhet som fastighetschef på MKB samt erfarenhet från Sabo som ansvarig för ett nationellt integrationsprojekt för allmännyttan i Sverige.

- Vi är mycket glada att Anna kommer till Trianon i en spännande nyinrättad tjänst som affärsutvecklingschef, säger Trianons vd Olof Andersson.

- Anna kommer att ha en viktig roll när det gäller att utveckla bolaget vidare i ett fortsatt högt tempo. Hon kommer att vara en stor tillgång både vad gäller vårt fortsatta CSR-arbete och utvecklingsarbetet i den nyförvärvade fastigheten Entré samt i de framtida utvecklingsprojekten i bland annat Rosengård och Sege Park.

Anna Heide:
- Det här ska bli riktigt roligt. Jag ser mycket fram emot att bli en del av Trianons framtida utveckling. Jag hoppas kunna bidra med lång och gedigen erfarenhet av fastighets- och stadsutvecklingsfrågor från bland annat Rosengård. Bolaget är inne i en expansiv fas med stark tillväxt, där hållbarhetsfrågorna är en naturlig del i affären. Att få vara med och driva detta arbete vidare till nästa nivå och mot ett hållbart Malmö är en rejäl utmaning och det ska bli väldigt spännande.
Anna Heide tillträder sin nya tjänst den 1 september.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Baldertopparna häktade – insiderhärvan växer i omfång

Bolag Under fredagen hölls häktningsförhandlingar mot Baldertopparna Marcus Hansson och Magnus Björndahl som misstänks för grovt insiderbrott. Båda männen nekar till brott men häktades på sannolika skäl efter förhandlingarna. Totalt är hela elva personer misstänka i insiderhärvan bekräftar åklagaren för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY