Image
Anna Bauer.
Anna Bauer. Bild: Arlandastad Holding

Anna Bauer tar över som vd för Scandinavian XPO

Bolag Anna Bauer, nuvarande director of sales på Scandinavian XPO, tar över vd-posten för Scandinavian XPO. Staffan Littmarck lämnar bolaget.
Publicerad den 17 Mars 2021

Anna Bauer har lång erfarenhet av eventbranschen och har ansvarat för bland annat affärsområden inom B2B och galor på Sveriges största arenor. Hon har även varit en drivande kraft i över två år i uppbyggnadsprocessen av Scandinavian XPO.
– Det är väldigt spännande att få bidra till Scandinavian XPO:s utveckling på en ny nivå. Vi är ett starkt och tryggt team som kommer fortsätta att utveckla arenan till Nordens självklara mötesplats. Även om mötesbranschen just nu befinner sig i en djup kris på grund av pandemin ser vi att efterfrågan på stora framtida möten ökar med vaccineringen. Bokningsläget ser bra ut och längtan efter att ses är stor, säger Anna Bauer, nytillträdd vd för Scandinavian XPO.
– Vi är otroligt glada över att Anna har valt att axla rollen som vd. Med hennes långa erfarenhet inom branschen, enorma säljfokus och höga förmåga att förstå kunden kommer Anna att lyfta arenan med ny kraft till nästa nivå, säger Dieter Sand, vd för Arlandastad Holding.

Efter nästan tre år lämnar nuvarande vd Staffan Littmarck. Under perioden har verksamheten och lokalerna byggts upp från grunden – från väggar och golv till organisation.
– Det har varit tre fantastiska år där vi började från noll. Idag har vi en organisation med otroligt erfarna och kreativa medarbetare. Vi har tillsammans skapat en arena som vi kan känna oss stolta över att erbjuda våra kunder, säger Staffan Littmarck.
– Staffan har gjort ett fantastiskt jobb med att bygga upp Scandinavian XPO till ett bolag som har förutsättningarna att fortsätta växa och bli mötesbranschens självklara val. Men när bolaget är på väg in i en ny fas med fokus på att omsätta strategier till verklighet är det dags att förstärka säljfokus, säger Dieter Sand.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så stora är skillnaderna i yielder mellan Sverige och Danmark

Bolag Croisette håller ångan uppe i Danmark och förmedlar en ny affär där en utländsk investerare tar sig in på den danska marknaden. Martin Spangdahl-Fafara, Managing Director på Croisette Danmark, berättar för Fastighetssverige om affären, hur yielderna Danmark skiljer sig från Sverige, det utländska intresset på den danska marknaden och hur han tror att Croisette kan göra skillnad på den danska marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige