Image
Bild: Atrium Ljungberg

Andra etappen av Port 73 öppnas

Uthyrning Atrium Ljungbergs Port 73 i Haninge växer. Tre nya stora butiker öppnar i mars.
Publicerad den 17 Januari 2012
Tre nya större butiker öppnar på Port 73 i mars. Bild: Atrium Ljungberg. Bild: Atrium Ljungberg
Tre nya större butiker öppnar på Port 73 i mars. Bild: Atrium Ljungberg.

Blomsterlandet, Cervera och Babyproffsen öppnar på Port 73 den 29 mars.

Port 73 invigdes i oktober 2010. I september 2011 beslutade man sig för att tillföra ytterligare 12 000 kvadratmeter, fördelade på två etapper. Den första av dessa är nu fullt uthyrd.

- Vi är mycket glada över att idag kunna presentera ytterligare ett nytt koncept för Port 73 i form av Babyproffsen och ser verkligen fram emot öppningen i mars. Babyproffsen, Cervera och Blomsterlandet kommer att förstärka utbudet för våra viktigaste målgrupper; familjer och husägare. Det här är en viktig byggsten i vårt arbete med att skapa en stark regional handelsplats av Port 73, säger Carola Lavén, affärsutvecklingschef på Atrium Ljungberg.

Arbetet med en fortsatt utbyggnad om cirka 10 000 kvadratmeter pågår för fullt. Här kommer bland annat dagligvarukedjan Willys att flytta in och förhandlingar pågår med flera andra hyresgäster. Invigningen för Willys och de övriga sker under våren 2013.
Då kommer Port 73 bestå av närmare 40 butiker på en total area om cirka 37 000 kvadratmeter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftigt rapportfall för Fabege – men Dahlbo ser stabilitet

Bolag Fabege redovisade en rejäl nedgång i förvaltningsresultat i fjärde kvartalet 2022 och fastighetsbeståndet värderades ner med knappt fyra miljarder kronor samtidigt som styrelsen föreslår sänkt utdelning. Aktien tog rejält med stryk på börsen och vd Stefan Dahlbo passade på att fylla på innehavet i dippen. Tillsammans med CFO:n Åsa Bergström berättar han mer om hur bolaget tar sig an det som väntas bli ett utmanande 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige