Image
Biljana Pehrsson är näst ut i Fastighetspodden.
Biljana Pehrsson är näst ut i Fastighetspodden. Bild: Newsec

Andra avsnittet av Fastighetspodden – hör det här

Bolag I dag släpps det andra avsnittet av Fastighetspodden där Kungsledens vd, Biljana Pehrsson, intervjuas. I en öppen intervju delar Biljana med sig av sina erfarenheter dels från sitt yrkesliv, såsom åren i Ryssland när fastighetsbranschen vände, dels från sitt privatliv och om hur man hittar balans i livet. - I Ryssland var det mer komplext, där hade vi en ”motparts-DD” - vem man gjorde affär med var den viktigaste delen, säger Biljana Pehrsson i intervjun.
Publicerad den 12 Juni 2015

Hör Biljana Pehrsson, en av få kvinnliga vd:ar på börsen, berätta om utbildningens betydelse, hennes tid i Ryssland och om hur det är att tävla mot sin man i en rekryteringsprocess. För att ta del av fler spännande diskussioner samt hur man balanserar privatlivet och rollen som företagsledare, lyssna på intervjun som du hittar på www.newsec.se/fastighetspodden samt Itunes.

Nytt avsnitt av Fastighetspodden släpps var tredje vecka.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige