Image
Inomhuscenter för fotboll öppnar i Sickla.
Inomhuscenter för fotboll öppnar i Sickla. Bild: Toca

Anders Svenssons inomhuscenter för fotboll öppnar i Sickla

Uthyrning I april får Sickla ett inomhuscenter för fotboll. Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Skills Academy Football Center som erbjuder aktiviteter för fotbollsälskare i alla åldrar. Skills Academy kommer även att bedriva aktivitetsfritids, i syfte att inspirera barn till ett liv i rörelse. Med etableringen stärks Sicklas utbud av sport- och fritidsaktiviteter ytterligare. Sedan tidigare finns bland annat Klätterverket, Sickla Padel, Sickla Indoor Golf och ett flertal gym etablerade i området.
Publicerad den 16 Februari 2021
Annons
Image

Skills Academy Football Center är en destination för alla fotbollsentusiaster oavsett kön, ålder och individuell nivå. I april slår de upp sina dörrar i Sickla på en yta om cirka 1000 kvadratmeter. Skills Academy erbjuder allt från individuell teknikträning i matchlika situationer, fysisk funktionell träning, lagträningar, läger och fotbollskalas.

Dessutom kommer Skills Academy att bedriva fritidsverksamhet, med syfte att skapa förutsättningar för barn att få ett liv i rörelse. Verksamheten är auktoriserad av Nacka kommun som pedagogisk barnomsorg för barn i årskurs F-6. Skills Academy välkomnar barn redan under våren 2021 och finns som valbart alternativ i Nacka kommuns e-tjänst.
– Vi är väldigt glada att äntligen kunna öppna i Sickla. Det finns ett mycket stort fotbollsintresse i Nacka med omnejd och vi hoppas att vi kan vara ett bra komplement till alla fina klubbar och en bra partner till alla fotbollsspelare runt omkring. Skills Academy är till för såväl nybörjare som proffs. Genom vår patenterade träningsmodell TOCA training kan vi erbjuda 500 kvalitativa boll-touch på 50 minuter, vilket motsvarar cirka tio vanliga träningspass. Träningspassen hålls alltid av en av våra utbildade instruktörer. Vi brinner för fotboll och att barn och ungdomar ska röra på sig och ha roligt samtidigt. Därför är vi också extra stolta över att öppna Sveriges första aktivitetsfritids i Sickla, säger landslagsveteranen med 148 landskamper, Anders Svensson, delägare och rektor på Skills Academy.
– Vi är jätteglada att Skills Academy Football Center väljer att etablera sig i Sickla. Att kunna erbjuda möjlighet till hälsofrämjande aktiviteter, inte minst för barn, är något vi tycker är viktigt, säger René Stephansen, fastighetschef för Sickla på Atrium Ljungberg. Etableringar av detta slag är helt i linje med hur vi utvecklar Sickla, där upplevelser och möjlighet till en aktiv livsstil ligger vägg i vägg med arbetsplatser, bostäder, kultur, service och handel.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ser bevisningen ut i insiderhärvan: "Deras versioner är inte trovärdiga"

Bolag Ekobrottsmyndigheten har väckt åtal mot totalt elva personer i insiderhärvan kring Collector som uppdagades förra året. Fem av de åtalade jobbar på Balder varav de två huvudmisstänkta är finanschefen och den tidigare CFO:n som åtalas för grovt insiderbrott. Åklagaren Pontus Hamilton berättar för Fastighetssverige hur bevisläget ser ut och varför han anser att de åtalades versioner inte går ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY