Image

Amastens nya mål: Bygga 1 000 lägenheter

Bolag Amasten presenterar idag ett nytt mål; att bygga 1 000 lägenheter genom det nyligen förvärvade bolaget Riki Bostad.
Publicerad den 18 September 2018

Under september förvärvades Riki Bostad, som adderar nyproduktion till Amastens erbjudande. Riki Bostad grundades med idén att ta fram ett smart och nytänkande byggsystem som gör att fler människor har råd att bo bra.

– Riki Bostad har en unik position på marknaden med affärsidén att bygga för ett nytt segment. Det är precis den här typen av kreativa lösningar vi behöver för att kunna bygga fler bostäder, säger Jan-Erik Höjvall, vd för Amasten.

– Vi har jobbat hårt och finjusterat varje del av processen. Vi är mycket nöjda med resultatet, monteringen gick till och med något snabbare än vi räknat med, säger Nicklas Palm, vd på Riki Bostad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige