Image
Altira har rekryterat Victor Hallengren som transaktionsansvarig.
Altira har rekryterat Victor Hallengren som transaktionsansvarig. Bild: Altira

Altira anställer ny transaktionsansvarig

Karriär Victor Hallengren har tillträtt tjänsten som transaktionsansvarig hos Altira.
Publicerad den 28 Augusti 2020

Hans uppgift blir bland annat att identifiera och genomföra intressanta fastighetsaffärer. Fokus kommer som tidigare vara verksamhetsfastigheter, samhällsfastigheter och blandfastigheter med fokus på Stockholms län.

– Altira har ett långt och riktigt bra track record på marknaden och det ska bli oerhört spännande att få möjligheten att växa beståndet genom fler intressanta affärer. Jag vill att vi ska vara aktiva på marknaden och fortsatt utveckla Altira framåt. Ser fram emot en spännande höst, säger Victor Hallengren.

– Vi står inför en expansiv fas och är mycket glada att få in Victor som med bred kompetens och erfarenhet av transaktioner kan stärka upp vårt team, säger Oscar Christensson, vd för Altira AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här tror experten Alexandra Stråberg om fastighetsmarknaden och börsen

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Alexandra Stråberg som är chefekonom på Länsförsäkringar. Här är hennes bedömning av coronapandemin. Och det här tror hon om detaljhandeln och kontorsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY