Image
Mats Lundmark (Almi) och Jenny Rungegård (Castellum) på takterrassen på WTC i Växjö.
Mats Lundmark (Almi) och Jenny Rungegård (Castellum) på takterrassen på WTC i Växjö. Bild: Castellum

Almi till World Trade Center i Växjö

Uthyrning Almi Företagspartner flyttar till Castellums World Trade Center i Växjö, och tar därmed ett stort kliv till nya flexibla arbetsplatser med medarbetaren i fokus.
Publicerad den 19 Oktober 2020

– Det känns verkligen spännande att komma till nya och betydligt mer ändamålsenliga lokaler. Det ger oss en bra möjlighet att modernisera vårt sätt att arbeta, men viktiga fördelar blir givetvis också trivsel och motivation, säger Mats Lundmark, vd på Almi Företagspartner Kronoberg AB.

World Trade Center i Växjö har moderna kontorslokaler i bästa läge, ett stenkast från centralstationen. Byggnaden som ägs och förvaltas av Castellum stod klar 2016 och är idag en naturlig mötesplats i mycket attraktiv miljö. Idag finns sju World Trade Center i Sverige.

– Vi är mycket glada över att få välkomna tillbaka Almi som hyresgäst. Verksamheten är klockren i World Trade Center och jag är övertygad om att Almi kommer att få givande utbyte med övriga företag i huset. Castellum vill bidra till bästa förutsättningar för att stötta tillväxtbolag, säger Jenny Rungegård, affärsområdeschef Castellum Växjö.

Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 40 kontor över hela landet. Uppdraget är att investera i framtida tillväxt genom att erbjuda lån och affärsutveckling till företag som vill växa.

Förutom kontorslokalerna har Almi även tillgång till takterrassen med strålande utsikt över Växjö, en höjdpunkt som förhoppningsvis kommer att locka många företagare till besök framöver.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige