Image
Lena Rönnbäck.
Lena Rönnbäck. Bild: Alecta Fastigheter

Alecta Fastigheter rekryterar Lena Rönnbäck som CFO

Bolag Lena Rönnbäck har anställts som Alecta Fastigheters Chief Financial Officer.
Publicerad den 31 Januari 2022

Idag arbetar Lena Rönnbäck i motsvarande roll på Skandia Fastigheter, där hon har varit verksam på olika positioner i många år. Hon har tidigare jobbat som revisor för KPMG. Lena Rönnbäck tillträder som CFO på Alecta Fastigheter den 1 maj och kommer ingå i ledningsgruppen.

Alecta Fastigheter befinner sig i en expansiv fas med siktet inställt på att dubblera fastighetsbeståndet de kommande åren.
– Jag är otroligt glad över att vi på Alecta Fastigheter får Lena som ny kollega och CFO. Lena kommer med sin erfarenhet och gedigna kompetens att bidra inom flera viktiga områden i den utvecklingsfas vi befinner oss i, säger Lena Boberg, vd på Alecta Fastigheter.

Lena Rönnbäck kommer i rollen som CFO även ansvara för bolagets verksamhetsutveckling och digitalisering, utöver ekonomi och finans.
– Jag ser fram emot att få vara med och bygga bolag och vara en del av den resa som Alecta Fastigheter har påbörjat. Utifrån min mångåriga bakgrund inom fastighetsbranschen hoppas jag kunna bidra till fortsatt utveckling och att driva verksamheten framåt med målet att växla upp och förvalta olika möjligheter för att skapa större värden, säger Lena Rönnbäck.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige