Image
Bild: Diös

Åhléns nyöppnar med helt nytt butikskoncept hos Diös

Handel Under gårdagen nyöppnade Åhléns i Falun sin totalutvecklade butiksyta med tillhörande koncept.
Publicerad den 20 September 2019

Åhléns grundades 1899 och är ett detaljhandelsföretag som ingår i Axel Johnsongruppen. Deras senaste butikskoncept innehåller uppdaterad interiör, nya ytor och en helt ny butiksinredning. Fastighetsägaren Diös har utvecklat fastigheten exteriört, interiört samt etablerat kiosk/servicebutik, gym, vänthall och nyetablerat dagligvarubutik. Det nygamla kvarteret binder ihop stadskärnan med Knutpunkten och Åhléns väntas bli ett fortsatt populärt inslag i stadskärnans utbud.

– För oss känns Åhléns storsatsning i Falun fantastiskt rolig. Det bidrar till en ökad attraktivitet för stadskärnan. Det nya kvarteret kommer definitivt stärka Falun som stad och det är roligt att butikerna vågar satsa och utvecklas. Nu ser vi fram emot Åhléns nyöppning och också mot att fortsätta utveckla stan tillsammans med kommunen och övriga aktörer som brinner för stadsutveckling, säger Elke Herbst, förvaltare, Diös.

– Falun är en stark och viktig stad för Åhléns och vi har funnits på plats i 80 års tid. Varuhuset i Falun har ett fint läge i citykärnan och är mycket uppskattat av våra kunder i området. Vi har nu byggt om och uppdaterat med vårt nya koncept, vilket bland annat innebär ett utvidgat skönhetsutbud. Vi hoppas att våra kunder kommer att tycka om det nya konceptet och att de får en ännu bättre upplevelse när de besöker oss,säger Eva Olofsson, butikschef, Åhléns.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här ska Fortinova växa

Bolag Fortinovas aktie listades nyligen på First North. Fastighetssverige diskuterar med företagets grundare och vd Anders Johansson. Därför ska de finnas på en marknadsplats och här är det aggressiva tillväxtmålet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY