Image

Afa hyr ut i City

Uthyrning I slutet av maj öppnar BR Leksaker en ny butik i hörnet Drottninggatan/Klarabergsgatan i Stockholm. Ytan uppgår till 1 500 kvadratmeter och avtalet mellan Afa Fastigheter och BR Leksaker löper på tio år.
Publicerad den 5 April 2016
Afa Fastigheter hyr ut till BR Leksaker i City. Bild: Afa Fastigheter
Afa Fastigheter hyr ut till BR Leksaker i City.

- Vi har alltid haft förmånen att samarbeta med seriösa och långsiktiga företag i fastigheten, att BR Leksaker nu väljer att öppna sin nya butik här borgar för att den traditionen fortsätter, säger Lars Edberg, chef förvaltning på Afa Fastigheter.

-Vi gläder oss mycket åt öppnandet av vår nya butik. Det kommer att bli Nordens största BR-butik med en ren försäljningsyta om cirka 1 300 kvadratmeter. Det blir en riktig flaggskeppsbutik där vi går ”all in”, både med upplevelser och med urval av varor. Läget ser vi som ett riktigt AAA-läge och vi kan nästan inte vänta till invigningen den 26 maj, säger Jan Nyberg, vice President, TOP-TOY AS.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige