Image
Wolt Market flyttar in hos Afa Fastigheter.
Wolt Market flyttar in hos Afa Fastigheter. Bild: Afa Fastigheter

Afa Fastigheter hyr ut till Wolt Market

Uthyrning Afa Fastigheter och Wolt Market har tecknat avtal om 350 kvadratmeter på Södermalm i Stockholm.
Publicerad den 7 Juni 2022

Fatburssholmen 23 med adress Åsögatan 87-89 – Magnus Ladulåsgatan 48 är en bostadsfastighet men med stora inslag av kommersiella ytor. Huset är centralt placerat på Södermalm strax intill Medborgarplatsen.
– Lokalen lämpar sig bra för denna typ av verksamhet och inflyttning sker i juni, säger Erika Wallner, uthyrningsansvarig på Afa Fastigheter. Läget är strategiskt rätt – mitt i det folktäta Södermalm. Det är roligt och spännande att kunna hälsa Wolt Market till oss och Södermalm.

Wolt Market är en fysisk butik som endast används för e-handel. Wolt Market erbjuder kunder ett urval av fler än 2 500 produkter, från mat till vardagsartiklar. Butiken kommer även att tillhandahålla varor från hyperlokala producenter samt ge svenska foodtech startups en flexibel plattform att erbjuda sina produkter på.
– Vi står mitt i ett stort skifte där marknaden i allt större utsträckning efterfrågar spårbara och omedelbara leveranser. För att kunna svara på detta och skapa marknadens bästa kundupplevelse är Åsögatan ett ypperligt läge för Wolt Market, säger Mattias Hovinen Gråå, fastighetschef på Wolt Market.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige