Image
AF Gruppen bygger för Fram Eiendom i  Oslo.
AF Gruppen bygger för Fram Eiendom i Oslo. Bild: Fram Eiendom

AF bygger för Fram i Oslo

Bygg/Arkitektur AF Gruppen har ingått avtal med Thune Eureka (Fram Eiendom) om uppförandet av en ny kontorsbyggnad på Skøyen i Oslo.
Publicerad den 4 November 2020

Avtalet omfattar uppförandet av en kontorsbyggnad med nio våningar utöver nedre plan. Projektets totala BTA är på cirka 11 000 kvadratmeter. Byggnaden ska uppnå energiklass A och miljöklassas som BREEAM-NOR – Very good.

Byggnationen utförs som totalentreprenad till ett värde av 285 MNOK exklusive moms. Byggstart är planerad till fjärde kvartalet 2020 och fastigheten beräknas stå klar under första kvartalet 2022.

– Tillsammans med fastighetsutvecklingsbolaget Thune Eureka ska vi bygga en signalbyggnad i porten till Skøyen i Oslo. Vi ser fram emot att uppföra en modern och framtidsorienterad kontors- och handelsbyggnad med höga miljöambitioner i gott samarbete med kunden, säger AF Gruppens koncerndirektör Tormod Solberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige