Image

3D-hotell i Skåne

BYGG Stay at Hotel Apartments fortsätter sin expansion i Sverige. Nu är det klart att dem ska driva ett nytt hotell i Lund. Det skapas med hjälp av tredimensionell fastighetsbildning.
Publicerad den 3 Februari 2008

Hotellet blir tre våningar högt och redan om ett år ska det stå klart. Det handlar om Coops tidigare lokaler på Laboratoriegatan i Lund.

Köpare är Hotellfastigheter i Sverige AB och den fastigheten Brunius 16 ska få en ny fastighet ovanpå sig, Brunius 17.

För att kunna skapa hotellet behöver man riva två våningar och därefter bygga på med nya våningar. Det arbetet ska vara klart om två veckor.

Om ett år ska det hela stå klart.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige