Image

103 nya hyresrätter i Västra Hamnen i Malmö

Bygg Stadsbyggnadsnämnden i Malmö beslutade under torsdagen om bygglov för tre nya byggprojekt. 47 hyreslägenheter kombinerat med butikslokaler ska uppföras på Östra Varvsgatan i Västra Hamnen.
Publicerad den 23 Januari 2012

Likt grannfastigheterna i Västra Hamnen präglas fastigheten av höga miljömässiga ambitioner. Ytterligare 43 lägenheter blir verklighet i grannkvarteret när fastigheten Klippern 1 uppförs.

I anslutning till Beijers park i Kirseberg kommer ett hyreshus i MKB:s regi uppföras. 13 nya hyresrätter blir resultatet.
– Efterfrågan på lägenheter i Malmö avtar inte, och inte heller efterfrågan på hyresrätter. Om efterfrågan är resultatet av ett nytt sätt att vilja bo eller beror på den ekonomiska situationen som råder i landet är svårt att avgöra, men klart är dock att efterfrågan på denna bostadsform ökar. Därför är vi glada i dag när vi gett bygglov till dessa 103 hyreslägenheter, säger Carina Svensson (S), stadsbyggnadsnämndens ordförande.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisbolag kniper eftertraktat brf-projekt – budade över flera tungviktare

Bostäder Fastighetssverige berättar mer om den eftertraktade tomten i det expansiva området där så väl bostadsbjässar som Balder som Wallenstam, Bonava och JM gick bet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY