Image

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland - 15 April 2021

15 april

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland.
Arrangeras jämna år i Norrköping och ojämna i Linköping. 2021 arrangeras dagen som en digital mötesplats.


Karin Klingenstierna, moderator

Karin Klingenstierna, moderator

Karin Klingenstierna har en bakgrund som lärare på gymnasiet och yrkeshögskolan men sedan drygt 20 år är hon professionell moderator, konferencier och artist. Hon är moderator på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland.
Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig är auktoriserad revisor och chef för EY Real Estate i Norden. Han har jobbat i över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen. Han medverkar som expertkommentator/sidekick på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland,
Annika Winsth

Annika Winsth

Annika Winsth är sedan 2008 chefsekonom på Nordea. Hon har arbetat på Nordea sedan 1994, och var chefsanalytiker mellan 2002 och 2008. Innan hon började på Nordea arbetade hon på finansdepartementet. Hon har en fil kand i nationalekonomi från Lunds universitet.
Mattias Weinhandl

Mattias Weinhandl

Ishockeyspelaren Mattias Weinhandl gjorde fem säsonger i NHL och fyra i KHL. Han var med i fem VM- och ett OS-slutspel innan han avslutade karriären. Nu är han istället investerare och affärsängel. Bland annat är han medgrundare till nätverket Linköpings affärsänglar som investerar i start-ups från staden. 
Joachim Elevant

Joachim Elevant

Joachim Elevant är handläggare på Enheten för säkerhet i cyberfysiska system på MSB. Han har tidigare arbetat med underhållsplanering av installationer i byggnader, energiplanering och effektivisering samt energideklarationer som konsult och inom kommun och region.
Annika Edström

Annika Edström

Annika Edström är sedan 2019 Head of What´s Next på Cushman & Wakefield med ansvar för Research & Insight. Hon har lång fastighetserfarenhet inom såväl transaktioner, värdering och finansiering som projektutveckling. Hon har en masterexamen i Real Estate Management från KTH.
Magnus Malm

Magnus Malm

Magnus Malm är vd, ägare och grundare av Magnentus som han startade på tidigt 90-tal. Bolaget äger och utvecklar fastigheter i centrala Norrköping. Privat är han en av världens ledande samlare av Louis Vuitton-prylar.
Christian Claesson

Christian Claesson

Christian Claesson är regionchef Öst på Lundbergs Fastigheter, vilket omfattar Linköping,Jönköping och Norrköping.  Han är också utvecklingsansvarig för handel inom bolaget. Han har arbetat på Lundbergs sedan 2015. Då kom han från en tjänst som Head of Leasing Nordic inom Unibail-Rodamco där han jobbade med uthyrningen av Mall of Scandinavia samt om- och tillbyggnaden av Täby centrum. Han har en examen i ekonomi från Uppsala universitet.
Per Gawelin

Per Gawelin

Per Gawelin är vd för Region Mitt i Castellum. Han kommer närmast från rollen som affärsområdeschef för bolaget i Örebro. Per Gawelin började arbeta på Castellum 2006. Han var dessförinnan en framgångsrik men tyvärr skadedrabbad fotbollsspelare i Örebro SK mellan 1996 och 2004. Han gjorde en landskamp (2-2 mot Kina 2001). Han är utbildad gymnasieekonom och har även läst fastighetsvärdering och fastighetsekonomi på KTH.

Anna Graaf

Anna Graaf

Anna Graaf är sedan 2012 hållbarhetschef på White Arkitekter. Hon är civilingenjör från Chalmers och har lång erfarenhet av att driva och samordna miljö- och hållbarhetsfrågor i såväl byggprojekt som stadsplanering. Anna Graaf är även styrelseledamot i NMC, Nätverket för Hållbart Näringsliv och har varit finalist i ”Sveriges bästa Hållbarhetschef” både 2016 och 2020.
Jeff Pertot

Jeff Pertot

Jeff Pertot är marknadschef på Dyno Robotics, ett företag med fokus på AI och automationslösningar. Han är även medgrundare till Around the Corner där man möjliggör för möten, event och konferenser i VR. Han har två civilingenjörsexamina från Linköpings universitet - en i design och produktutveckling och en i teknisk fysik och elektroteknik.
Jessica Stille Törnqvist

Jessica Stille Törnqvist

Jessica Stille Törnqvist är enhetschef på näringslivsavdelningen i Norrköpings kommun. Hon har tidigare bland annat varit eventchef på Östgöta Media och Mötesfabriken och affärsenhetschef på Avonova.
Erik Åqvist

Erik Åqvist

Erik Åqvist är enhetschef för näringslivsutveckling i Linköpings kommun. Han har tidigare bland annat varit vd för Nyföretagarcentrum Sverige.
Torbjörn Sjögren

Torbjörn Sjögren

Torbjörn Sjögren är näringslivschef i Mjölby kommun sedan 2018. Har tidigare arbetat som advokat och under många år med näringspolitik på organisationen Fastighetsägarna.
Ketil Kindestam

Ketil Kindestam

Ketil Kindestam är exploateringsingenjör i Mjölby kommun, med ett mångårigt förflutet inom infrastruktursektorn.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2021

Var: Digital mötesplats

När: 15 april 09.00 - 16.00

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Som besökare på vår digitala mötesplattform kommer du kunna göra mycket mer än bara ta del av seminarieprogrammet.

Du kan:

• Mingla och boka möten med andra deltagare.
• Ställa frågor till talarna och moderatorn.   
• Delta i publikfrågor.
• Videochatta med andra deltagare.
• Besöka utställarnas montrar och ta del av filmer och mycket annat material.
• Kommunicera direkt med utställarna.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Partners:

Film från senaste eventet: