Image

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland - 15 April 2021

15 april

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland.
Arrangeras jämna år i Norrköping och ojämna i Linköping. 2021 arrangeras dagen som en digital mötesplats.


I övermorgon torsdag är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Östergötland. I artikeln hittar du hela programmet och alla talarna.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: På torsdag är det dags – här är hela programmet

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland April I övermorgon torsdag är det dags för Branschens mötesplats i Östergötland. Här ser du nu hela programmet och alla medverkande talare.Magnentus grundare, ägare och vd Magnus Malm medverkar på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 15 april.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Intervju med lokala profilen Magnus Malm

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland April Han har sedan slutet av 80-talet byggt upp en väl samlad portfölj med profilfastigheter i centrala Norrköping. På Fastighetsmarknadsdagen Östergötland möter du Magnentus grundare, vd och ägare Magnus Malm.


Mattias Weinhandl intervjuas om sin karriär, sin syn på investeringar och på Linköping som näringslivsstad på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 15 april.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Från hockeyproffs till affärsängel

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland April Efter en lång och framgångsrik ishockeykarriär – som bland annat innehöll fem säsonger i NHL, fyra i KHL, fem VM- och ett OS-slutspel – sadlade Mattias Weinhandl om och är nu investerare, affärsängel och medgrundare till nätverket Linköpings affärsänglar som investerar i start-ups från staden. På Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 15 april intervjuas han om sin karriär, sin syn på investeringar och på Linköping som näringslivsstad.Annika Winsth, Ingemar Rindstig och Annika Edström står för en tung analysdel på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 15 april.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Tunga analyser av ekonomin och marknadens segment

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland April På Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 15 april kommer du som besökare att få en ordentlig genomgång av marknadens segment samtidigt som du blir uppdaterad på det senaste inom det makroekonomiska läget såväl i Sverige som internationellt.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2021

Var: Digital mötesplats

När: 15 april 09.00 - 16.00

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Som besökare på vår digitala mötesplattform kommer du kunna göra mycket mer än bara ta del av seminarieprogrammet.

Du kan:

• Mingla och boka möten med andra deltagare.
• Ställa frågor till talarna och moderatorn.   
• Delta i publikfrågor.
• Videochatta med andra deltagare.
• Besöka utställarnas montrar och ta del av filmer och mycket annat material.
• Kommunicera direkt med utställarna.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Partners:

Film från senaste eventet: