Fastighetsmarknadsdagen Öresund

Fastighetsmarknadsdagen Öresund

Torsdag 24 augusti 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Framtida affärsmöjligheter i en expansiv region. Ett heldagsseminarium om marknadsläget i Öresundsregionen som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.Se bilderna från Malmö Live här

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Fotbollsprofiler, fastighetsprofiler och politiker – se bilderna från Fastighetsmarknadsdagen Öresund här.Kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh, Heimstadens vd Patrik Hall och fotbollsprofilen Therese Sjögran diskuterar Öresundsregionens framtidsfrågor på Malmö Live den 24 augusti.

Sveriges meste landslagsspelare diskuterar Öresundsregionen

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Fotbollsprofilen Therese Sjögran, som med 214 landskamper ligger överst i topplistan över svenska landslagsspelare, kommer till Fastighetsmarknadsdagen Öresund den 24 augusti.
Där ska hon diskutera Öresundsregionens viktiga framtidsfrågor med Katrin Stjernfeldt Jammeh, kommunstyrelsens ordförande i Malmö, och Patrik Hall, vd för Heimstaden.


Jarl Olsson, Benny Thögersen, Ola Svensson och Peter Wiman medverkar i bostads- och logistikspåret när den skånska fastighetshösten startar igång på Malmö Live den 24 augusti.

Affärsmöjligheter i bostads- och logistikfastigheter

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Den 24 augusti kickstartar den skånska fastighetshösten när branschen samlas på Malmö Live. Bland annat kommer ett temaspår att ägnas åt marknaderna för bostads- och logistikfastigheter.Roger Josefsson

Roger Josefsson om makroläget

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Danske Banks chefsekonom Roger Josefsson analyserar det makroekonomiska läget och dess inverkan på fastighetsmarknaden på branschens mötesplats i Öresundsregionen.


Benny Thögersen, Lennart Weiss, Katrin Stjernfeldt Jammeh, Jarl Olsson, Kent Persson, Tina Lindh, Ola Serneke, Therese Sjögran, Olof Röhlander, Patrik Hall, Susanne Åhlén, Greg Dingizian och Peter Wiman - det är några av talarna på Malmö Live på torsdag.

Anmälan stänger på måndag – se hela programmet här!

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Om en vecka, på torsdag, kickstartas den skånska fastighetshösten när branschen samlas på Malmö Live. Missa inte att anmäla dig, senast nu på måndag.Susanne Åhlén och Håkon Hansen.

Kompetens – trender och utmaningar

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Kompetensbristen är en av bygg- och fastighetsbranschens absolut största utmaningar, och än större blir den framöver med tanke på alla infrastruktur- och bostadsprojekt som ska genomföras. På Fastighetsmarknadsdagen Öresund berättar Susanne Åhlén och Håkon Hansen från Fasticon Kompetens om de aktuella kompetenstrenderna i branschen.


Fredrik Cronqvist, Tina Lindh, Olof Andersson och Peter Wiman medverkar i Handels- och kontorsspåren på Fastighetsmarknadsdagen Öresund på Malmö Live den 24 augusti.

Fokus på handels- och kontorsfastigheter

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Den 24 augusti kickstartar fastighetshösten i Malmö när branschen möts på Malmö Live. Ett av dagens många fokusområden är det på marknaderna för handels- och kontorsfastigheter. Missa inte att Boka tidigt-rabatten (4 för 3) stänger i dag.Aktuella juridiska avgöranden

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Delphis Oskar Frankki och Jonas Månsson presenterar den senaste tidens viktigaste fastighetsrättsliga avgöranden på Fastighetsmarknadsdagen Öresund.


Profilen: Greg Dingizian

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Född i Bagdad, uppvuxen i Rosengård, utarbetad på Bali – och i dag nyckelperson i ett av börsens hetaste fastighetsbolag. Missa inte profilintervjun med Greg Dingizian på Fastighetsmarknadsdagen Öresund.Kent Persson och Lennart Weiss.

Ett år kvar till val – tema bostadspolitik

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Hyresrätter eller eget ägt boende? Klassisk röd eller blå politik? Kent Persson och Lennart Weiss, båda med politisk bakgrund, diskuterar bostadspolitik på Fastighetsmarknadsdagen Öresund – deras lösningar korrelerar inte speciellt bra med deras politiska färger.


Så kan fastigheter få människor att må bra

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Castellums projekt Eminent i Hyllie certifieras enligt Well – en ny internationell standard som utgår från sju koncept som påverkar vår hälsa. Tina Lindh, projektledare på Castellum, berättar om hur fastigheter kan få människor att må bra.Serneke om storsatsningen på den skånska marknaden

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Sedan starten 2002 har bygg- och fastighetskoncernen Serneke Group vuxit oerhört snabbt och bolaget är förknippat med spektakulära projekt som Prioritet Serneke Arena och Karlastaden i Göteborg. I höstas tog bolaget steget till börsen och gör nu en storsatsning i Skåne. Hur ser bolagets grundare och vd på den skånska marknaden? Svaren levereras på Fastighetmarknadsdagen Öresund på Malmö Live den 24 augusti.


Stjärntalaren Olof Röhlander avslutar Fastighetsmarknadsdagen Öresund den 24 augusti på Malmö Live.

Stjärntalare till Skånes mötesplats för branschen

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Gör en bock i almanackan den 24 augusti redan nu. Då kickstartar vi den skånska fastighetshösten på Malmö Live. Som avslutning på dagen kommer stjärntalaren Olof Röhlander att stå för ett framträdande som garanterat inte lämnar någon oberörd.
Fastighetsmarknadsdagen Öresund

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds Torg.

När: Den 24 augusti 2017, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 3995 kronor exkl. moms.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Öresund är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i svenska delen av Öresund.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2016 års upplaga här och 2015 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners: