Image

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen - 12 Oktober 2017

Torsdag 12 oktober 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen är ett högaktuellt fastighetsseminarium som belyser regionens bästa affärsmöjligheter, levererar en nationell utblick samt ger dig verktygen att fatta rätt beslut i framtiden.


Se bilderna från Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen här

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen På torsdagen genomfördes Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen på Elite Stora Hotellet i Örebro. Se bilderna här.Citypassagen i Örebro.

Inspiration: Smarta projekt

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen På Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen presenteras två pågående projekt ingående; ett digitalt byggprojekt och en ”nearly zero energy-building”. Seminariet är på torsdag - anmälan stänger i kväll!


Per Brogren, Marcus Olofsson och Mats Eriksson.

Hur är framtiden i Mälardalen?

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen Tre lokala branschprofiler diskuterar läget på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna på Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen nästa torsdag. Nu är det hög tid att anmäla sig – i morgon stängs anmälningsfunktionen.Annika R Malmberg avslutar seminariet Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen.

Så skapar du ett vinnande team!

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen Annika R Malmberg, en av Sveriges mest färgstarka föreläsare, avslutar Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen med en inspirationsföreläsning om ledarskap – om hur man får teamet att kommunicera, samarbeta och prestera bättre genom att lyfta varandra.


Exklusivt om Amazons etablering

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen Den 12 oktober möts branschen på Elite Stora Hotellet i Örebro. En av punkterna handlar om e-handelsjätten Amazons etablering; hur gick det till och varför valde de just Mälardalen?Skattehotet – så hanterar du situationen

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen Flera skatteförändringar hotar att försämra för fastighetsbranschen framöver. Andreas Ingberg och Katarina Menzel från PWC reder ut begreppen på Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen.


Affärsmöjligheter i de stora segmenten

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen På Branschens mötesplats i Mälardalen den 12 oktober kommer affärsmöjligheter i de stora segmenten bostads-, kontors- och handelsfastigheter att analyseras. För genomgångarna står Catellas analyschef Arvid Lindqvist.Erik Blohm, mark- och exploateringschef, Örebro, Hans Näslund, teknik- och fastighetsdirektör, Västerås och Marianne Hagman, stadsbyggnadschef, Eskilstuna går igenom de stora planerna på Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen.

Stor genomgång av planerna i Mälardalen

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen På Branschens mötesplats i Mälardalen den 12 oktober kommer de stora planerna för såväl bostäder och kommersiella fastigheter att genomlysas. Missa inte att boka tidigt-rabatten stänger imorgon fredag.


Förutsättningarna för fastigheter framöver

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen Den 12 oktober arrangeras premiärupplagan av branschens mötesplats i Mälardalen. Dagen inleds med en rejäl genomlysning av den makroekonomiska situationen och hur förutsättningarna för fastighetsaffärer ser ut framöver.Peter Strand om satsningar i Mälardalen

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen Genom stora satsningar på bland annat standardhöjande åtgärder och social hållbarhet har Victoria Park blivit ett av de mest framgångsrika och mest omtalade börsbolagen de senaste åren. Bolaget äger ett stort bestånd i Eskilstuna och gjorde nyligen sitt första förvärv i Örebro. Hur ser vd Peter Strand på marknaden i Mälardalen? Missa inte vd-intervjun på Fastighetsmarknadsdagen.


Ellinor Persson leder Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen på Elite Stora Hotellet i Örebro tillsammans med EY:s Ingemar Rindstig.

Nytt seminarium om Mälardalen

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen Boka in den 12 oktober i almanackan. Då genomförs den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen – ett heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna.<br /> Ellinor Persson är moderator och till sin hjälp har hon EY Real Estate-chefen Ingemar Rindstig.Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen 2017

Var: Elite Stora Hotellet, Drottninggatan 1, 701 45 Örebro.

När: Den 12 oktober 2017, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4495 kronor exkl. moms.

Du anmäler dig till seminariet här senast den 6 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Mälardalen som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Seminariet har två spår med inriktning Bostäder och Handel/kontor.

Du kan följa framväxten av årets seminarium här på sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se, som även arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna och Stora kontorsdagen.    


Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Partners: