Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County 19 april

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County

Torsdag 19 april 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. Dagen arrangeras i samarbete med Jönköpings näringslivsavdelning och Nässjö Näringsliv.Se bilderna från Jönköping här

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County Den vackra spegelsalen på Elite Stora Hotellet i Jönköping var fullsatt när den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County genomfördes på torsdagen. Se bilderna här.Nu på fredag stänger anmälan till premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County. Under dagen kommer ett stort antal relevanta frågeställningar att diskuteras och det ges mycket goda möjligheter till att knyta nya kontakter.

Här är hela programmet - anmälan stänger på fredag

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County Exklusiva intervjuer med bland andra Stefan Attefall och Benny Thögersen. Teman om bostäder, logistik, kontor och handel. Och ett rejält grepp om branschens framtidsfrågor, samt regionens stadsutvecklingsprojekt. Där har du delar av innehållet i nästa veckas premiärupplaga av Branschens mötesplats i Jönköping – anmälan stänger i övermorgon fredag.


På Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County den 19 april blir det bland mycket annat ett tema om affärsmöjligheter i logistik- och bostadsfastigheter. Talarna är Jacob Sundberg, Stefan Attefall och Ted Lindqvist. Moderator för dagen är Erik Blix.

Fokus på affärsmöjligheter i bostäder och logistik

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County På Branschens nya mötesplats i Jönköpingsregionen den 19 april blir det ett stort tema med fokus på marknaderna för logistik- och bostadsfastigheter.Benny Thögersen kommer till Branschens mötesplats i Jönköping för en intervju om Catenas planer i regionen.

Catenas vd om planerna i Jönköpingsregionen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County Han efterträdde Gustaf Hermelin för ganska precis ett år sedan - då som total nykomling i fastighetsbranschen. Vilka är hans intryck nu, efter ett år på Catenas vd-stol? Och hur ser Catenas planer i Jönköpingsregionen ut? Svaren ges i en exklusiv intervju med Benny Thögersen på Branschens nya mötesplats i Jönköping den 19 april.


Pontus Nilsson, A&P Fastighetstransaktioner, Susanne Åhlén, Fasticon Kompetens och Tommy Fritz, Tosito resonerar kring marknadens just nu hetaste framtidsfrågor på Branschens nya mötesplats i Jönköpingsregionen den 19 april.

The big picture – marknadens hetaste framtidsfrågor

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County Mot slutet av dagen på Branschens nya mötesplats i Jönköpingsregionen den 19 april går tre erfarna och kunniga fastighetsmänniskor igenom de hetaste frågorna på marknaden för dagen, bland annat:
- Transaktions-/investeringsläget.
- Digitalisering.
- Kompetensbristen.De viktigaste projekten i Jönköpingsregionen presenteras

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County Jönköping växer så det knakar och stora stadsutvecklingsprojekt planeras och pågår för fullt. På Branschens nya mötesplats i Jönköpingsregionen den 19 april får vi höra om de största och viktigaste projekten som ska förverkliga framtidsvisionerna.


Castellums Charlotte Vikström, RSD:s Lisa Lagerén och A&P Fastighetstransaktioners Marcus Thorin utgör talarna i temat om affärsmöjligheter i Kontor och Handel. Branschens nya mötesplats i Jönköpingsregionen hålls den 19 april på Elite Stora Hotellet.

Fokus på affärsmöjligheter i kontor och handel

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County På Branschens nya mötesplats i Jönköpingsregionen den 19 april blir det ett stort tema om marknaderna för kontors- och handelsfastigheter.En växande regions utmaningar och möjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County Jönköpingsregionen har utvecklats starkt de senaste åren med tillväxt både vad gäller befolkning, nya företag och arbetstillfällen. De närmaste åren ser ut att gå i samma anda, inte minst i kölvattnet av Sverigeförhandlingen-avtalet då, bland mycket annat, 10 000 nya bostäder ska byggas. Vilka är utmaningarna för att åstadkomma detta? Och vilka är regionens största möjligheter? Hör Sven Rydell, näringslivschef i Jönköping, på Branschens nya mötesplats i Jönköping den 19 april.


Valår 2018: Attefall om de viktigaste frågorna för branschen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County Om drygt ett halvår är det riksdagsval i Sverige. Vilka är de viktigaste frågorna för branschen? Och hur ska bostads- och byggfrågorna komma högre upp på toppolitikernas agendor? Om detta hör du Stefan Attefall, före detta bostadsminister i Alliansregeringen, intervjuas på Branschens mötesplats i Jönköping den 19 april.Förutsättningarna för fastighetsaffärer framöver

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County Ett splittrat Europa, Donald Trump, Nordkorea, internationell terrorism och så vidare. Hur påverkas Sveriges och Europas ekonomiska utveckling av oron i omvärlden? Och hur ser förutsättningarna för fastighetsaffärer ut framöver?
Branschens mötesplats i Jönköping den 19 april inleds med en analys över det världsekonomiska läget. För analysen står Swedbanks makroanalytiker Cathrine Danin.


HV-bas och före detta Riksbyggen-vd öppningstalar

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County Han är ordförande i HV71 och fram tills för några år sedan vd för Riksbyggen. Den 19 april står Sten-Åke Karlsson på scenen på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County och pratar om regionens utmaningar och möjligheter – och en hel del hockey.Här på Elite Stora Hotellet i Jönköping samlas branschen den 19 april. Missa inte din plats, anmäl dig redan i dag!

Ny mötesplats för Jönköpingsbranschen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County Nu tar det uppskattade seminariet Fastighetsmarknadsdagen klivet upp på Vätterns strand med Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County. Gör en bock i almanackan 19 april då det är dags för branschen i Jönköpingsregionen att mötas.Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County

Var: Elite Stora Hotellet, Hotellplan, 553 20 Jönköping

När: 19 april 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. Dagen arrangeras i samarbete med Jönköpings näringslivsavdelning och Nässjö Näringsliv. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County arrangeras i samarbete med Jönköpings näringslivsavdelning och Nässjö Näringsliv.
Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar även seminarierna Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Näringsliv och tillväxt Linköping och Näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala, Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering (STHLM, GBG, MALMÖ), Fastighetskvinnan, Stora Kontorsdagen (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund.  

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Se filmen från senaste seminariet här:


Arrangeras i samarbete med: Partners: