Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County 19 april

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County

Torsdag 19 april 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. Dagen arrangeras i samarbete med Nässjö Näringsliv.Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County

Var: Elite Stora Hotellet, Hotellplan, 553 20 Jönköping

När: 19 april 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 3995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

BOKA TIDIGT-ERBJUDANDE! Gå 4 betala för 3, ange "4 för 3" i rutan kampanjkod. Gäller t.o.m 16 mars. 

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. Dagen arrangeras i samarbete med Jönköpings kommun och Nässjö Näringsliv. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping (County) arrangeras i samarbete med Nässjö Näringsliv.
Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar även seminarierna Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Näringsliv och tillväxt Linköping och Näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering (STHLM, GBG, MALMÖ), Fastighetskvinnan, Stora Kontorsdagen (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund.  

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Arrangeras i samarbete med: Partners: