Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County 19 april

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County

Torsdag 19 april 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. Dagen arrangeras i samarbete med Nässjö Näringsliv.Valår 2018: Attefall om de viktigaste frågorna för branschen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County Om drygt ett halvår är det riksdagsval i Sverige. Vilka är de viktigaste frågorna för branschen? Och hur ska bostads- och byggfrågorna komma högre upp på toppolitikernas agendor? Om detta hör du Stefan Attefall, före detta bostadsminister i Alliansregeringen, intervjuas på Branschens mötesplats i Jönköping den 19 april.Förutsättningarna för fastighetsaffärer framöver

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County Ett splittrat Europa, Donald Trump, Nordkorea, internationell terrorism och så vidare. Hur påverkas Sveriges och Europas ekonomiska utveckling av oron i omvärlden? Och hur ser förutsättningarna för fastighetsaffärer ut framöver?
Branschens mötesplats i Jönköping den 19 april inleds med en analys över det världsekonomiska läget. För analysen står Swedbanks makroanalytiker Cathrine Danin.


HV-bas och före detta Riksbyggen-vd öppningstalar

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County Han är ordförande i HV71 och fram tills för några år sedan vd för Riksbyggen. Den 19 april står Sten-Åke Karlsson på scenen på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County och pratar om regionens utmaningar och möjligheter – och en hel del hockey.Här på Elite Stora Hotellet i Jönköping samlas branschen den 19 april. Missa inte din plats, anmäl dig redan i dag!

Ny mötesplats för Jönköpingsbranschen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County Nu tar det uppskattade seminariet Fastighetsmarknadsdagen klivet upp på Vätterns strand med Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County. Gör en bock i almanackan 19 april då det är dags för branschen i Jönköpingsregionen att mötas.Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County

Var: Elite Stora Hotellet, Hotellplan, 553 20 Jönköping

När: 19 april 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 3995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

BOKA TIDIGT-ERBJUDANDE! Gå 4 betala för 3, ange "4 för 3" i rutan kampanjkod. Gäller t.o.m 16 mars. 

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. Dagen arrangeras i samarbete med Jönköpings kommun och Nässjö Näringsliv. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping (County) arrangeras i samarbete med Nässjö Näringsliv.
Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar även seminarierna Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Näringsliv och tillväxt Linköping och Näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering (STHLM, GBG, MALMÖ), Fastighetskvinnan, Stora Kontorsdagen (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund.  

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Arrangeras i samarbete med: Partners: