Image

Fastighetskvinnan - 8 September 2022

8 september 2022

Ett unikt inspirations- och affärsseminarium där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en mer jämställd fastighetsbransch. Du får en matnyttig uppdatering av marknadsläget på ett affärsseminarium som gör skillnad!


Kristina Alvendal, Elina Lind Jörgensen, Sofia Malmsten, Nickie Excellie, Caroline Arehult och Biljana Pehrsson.

Sofia Malmsten – Årets Unga Fastighetskvinna 2022

Fastighetskvinnan Årets Unga Fastighetskvinna 2022 har korats. Årets vinnare av den prestigefyllda utmärkelsen är Sofia Malmsten, vd och grundare av Parametric Solutions.I dag stänger anmälan till en av årets mest angelägna och inspirerande mötesplatser – Fastighetskvinnan.

Fastighetskvinnan: I dag stänger anmälan – här är hela programmet och alla talare

Fastighetskvinnan Nästa torsdag, den 8 september, på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Missa inte en av årets mest angelägna mötesplatser – säkra din plats nu. Anmälan stänger i dag.


Elina Lind Jörgensen är den tredje finalisten i Årets Unga Fastighetskvinna.

Årets Unga Fastighetskvinna: Här är den tredje finalisten

Fastighetskvinnan Hon föddes in i branschen och fick tidigt hjälpa till med trappstädning och lättare fastighetsskötsel. I dag är hon fastighetsförvaltare på KlaraBo. Möt Elina Lind Jörgensen, den tredje finalisten i Årets Unga Fastighetskvinna.Nickie Excellie är finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.

Årets Unga Fastighetskvinna – Nickie Excellie till final

Fastighetskvinnan Hon är civilekonomen och hållbarhetsnörden som tycker att fastighetsbranschen är en dröm att jobba i. Hon drivs av utmaningar och vill bidra till förändring och ser sig i framtiden i en vd-roll. Möt Nickie Excellie – finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.


Sofia Malmsten.

Årets Unga Fastighetskvinna – här är den första finalisten

Fastighetskvinnan Sofia Malmsten är arkitekten som började jobba med bostadsutveckling på Bonava blott 20 år gammal, men som sedan ett par år tillbaka driver det egna bolaget Parametric Solutions, en startup med fokus på fastighetsutveckling och digitalisering. Och så är hon finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.Anna K Johansson, Emma Hernell och Veronica Palmgren.

Fastighetskvinnan: Utmaningarna i retail-sektorn

Fastighetskvinnan Den 8 september på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Under dagen får du, bland mycket annat, en rejäl genomgång av utmaningarna i retail-sektorn samt ett exempel på en historisk satsning.


Caroline Stjernberg, Rahel Belatchew och Tina Lindh möts i ett samtal om det nya arbetslivet på Fastighetskvinnan den 8 september på Grand Hotel i Stockholm.

Fastighetskvinnan: Tre experter om det nya arbetslivet

Fastighetskvinnan Den 8 september på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Under dagen får du, bland mycket annat, möta experter i ett samtal om det nya arbetslivet och om hur kontorsmarknaden påverkas och utvecklas.Eva Landén, Ulrika Hallengren, Rebecka Eidenert och Stina Lindh Hök medverkar i en inspirerande talkshow på Fastighetskvinnan den 8 september på Grand Hotel i Stockholm.

Fastighetskvinnan: Börs-vd:arna inpå livet

Fastighetskvinnan Den 8 september på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Under dagen får du, bland mycket annat, möta fyra av branschens tyngsta kvinnliga börs-vd:ar i ett personligt talkshow-samtal om deras karriärer, framgångstips, vilka nitar de gått på och deras syn på marknaden.


Annika Winsth, Hanna Larsson och Karin Witalis levererar en trio tunga analyser på Fastighetskvinnan den 8 september på Grand Hotel i Stockholm.

Fastighetskvinnan: Triss i tunga analyser – här får du koll i en orolig omvärld

Fastighetskvinnan Den 8 september på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Under dagen serveras, bland mycket annat, en trio tunga analyser som ger dig full koll på omvärldsläget. Allt för att du ska kunna fatta rätt beslut i din yrkesroll.Anna Bellman är moderator på Fastighetskvinnan den 8 september på Grand Hotel i Stockholm. Vid sin sida har hon en kvartett experter bestående av Frida Palmgren, Martina Blomberg Roald, Mimmie Sundin och Susanne Åhlén.

Fastighetskvinnan: Här är laguppställningen som leder årets upplaga

Fastighetskvinnan Den 8 september på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Här är gänget som ska leda dagen.


Juryn i Årets Unga Fastighetskvinna består av tre av branschens tyngsta profiler: Biljana Pehrsson, Kristina Alvendal och Caroline Arehult.

På väg mot rekord – två veckor kvar att nominera

Fastighetskvinnan Den 30 maj stängs nomineringsfönstret för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna. <br /> Intresset är mycket stort i år och mycket tyder på att vi får ett nytt rekord i antalet nomineringar i år.Juryn i Årets Unga Fastighetskvinna består av tre av branschens tyngsta profiler: Biljana Pehrsson, Kristina Alvendal och Caroline Arehult.

Årets Unga Fastighetskvinna: Dags att nominera

Fastighetskvinnan Nu kan du nominera din favorit till Fastighetssveriges uppskattade utmärkelse Årets Unga Fastighetskvinna. Vinnaren koras på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 8 september.


Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners: