Image

Fastighetsdagarna - 23 januari 2017

Fastighetsdagarna är en exklusiv konferens för chefer och beslutsfattare i fastighetsbranschen. Fokus ligger på branschens stora framtidsfrågor. Här erbjuds en unik möjlighet att kombinera kunskaps- och nätverksbyggande. Fastighetsdagarna är den perfekta starten på fastighetsåret.


Fasticon Kompetens

Partnerlogo Fasticon Kompetens är den ledande kompetensförsörjaren i fastighetsbranschen, vi är branschens specialister inom rekrytering, kompetensutveckling och Interim/Konsultlösningar i fastighetsbranschen.
Fasticon Kompetens är idag en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding och är noterade på stockholmsbörsen, First North. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö. Läs mer om oss på www.fasticon.se.
Vi genomför cirka 250 fastighetsrelaterade rekryteringar per år. Vi har i dagsläget ett 70-tal konsulter uthyrda i spännande uppdrag. Är du intresserad av en karriär i fastighetsbranschen, registrera ditt cv och hitta alla våra lediga tjänster och uppdrag på www.fasticonjobb.se


Jonas Gustavsson, vd, Fasticon Kompetens

Fenistra

Partnerlogo Ända sedan 1994 har vi arbetat med en enda sak för ögonen; att förenkla din fastighetsförvaltning. 
Vår fokusering på fastigheter och hög professionell kompetens i kombination med det ledande systemet för
fastighetsförvaltning, ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas med dina arbetsuppgifter.
Vår vision är att vare den ledande leverantören av IT-lösningar till fastighetsägare och -förvaltare i Skandinavien.
Funktionaliteten i Fenistra Fastighet ger dig effektivt, enkelt och intuitivt stöd för fastighetsförvaltningens alla arbetsprocesser. 
Vi levererar marknadens ledande system, kombinerat med bred kompetens samt kunskaper om fastighetsförvaltning och
närliggande områden. Läs mer om oss på www.fenistra.se
 
 


Marie Myrvang, vd Fenistra

LINK Arkitektur

Partnerlogo LINK arkitektur vill skapa arkitektur som bidrar till ett bättre samhälle. Vår vision är att skapa rum för bättre liv och vår affärsidé är att skapa arkitektur för en hållbar samhällsutveckling. Det handlar om att skapa långsiktiga mervärden för kunden och för slutanvändaren men också om att miljöerna ska vara attraktiva för allmänheten. Därför lyfter vi även blicken till den större skalan, till staden och till samhället. Med människan i centrum skapar vi socialt hållbara projekt med en funktionell och flexibel arkitektur av hög kvalitet. I den större skalan fokuserar vi utformningen på att stödja en levande och integrerande stad. Att våra projekt ska vara ekonomiskt hållbara är en självklarhet. Förutom att hålla god projektekonomi strävar vi alltid efter att utforma långsiktigt attraktiva miljöer som bidrar till områdets eller stadens värde och attraktivitet. Ekologisk hållbarhet handlar för oss om att skapa en hälsosam närmiljö med gott mikroklimat och att genom klimatsmart tänkande och ekosystemtjänster bidra till att våra barn har en sund jord att leva på.


Petra Svensson Gleisner, marknadschef

Newsec

Partnerlogo

Vi är Nordens största fastighetskonsult och erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster via affärsområdena Capital Markets, Leasing, Asset & Property Management, Valuation & Advisory och Corporate Solutions. Vi är över 600 medarbetare fördelade på ett 20-tal kontor runt om i norra Europa och omsätter cirka 600 miljoner kronor.
Varje år genomför vi tusentals uppdrag och förvaltar över 1 500 fastigheter. Genom den stora volymen, lokal närvaro samt bredden och djupet inom de olika verksamheterna erhålls stor kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa. Sedan 2001 har vi publicerat Newsec Property Outlook. Skaffa ditt exemplar av jubileumsutgåvan på newsec.com/npo


Max Barclay, vd, Newsec Sweden.

Fastighetsdagarna

Var: Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

När: Den 23-24 januari (registrering och frukostmingel från 8.15 på måndagen, avslutas på tisdagens förmiddag).

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsdagarna är ett exklusivt toppnivåmöte med spa, middag med middagstalare, övernattning och konferens där du blir uppdaterad på branschens stora framtidsfrågor.

Det handlar om en perfekt kombination av kunskapsbyggande som hjälper dig ta rätt beslut i framtiden och nätverkande med nyckelpersoner i branschen.

Efter första dagens seminarium väntar ett par timmars avkoppling med spa och relax innan det är dags för en gemensam middag, då vi lyssnar till futurologen och inspiratören Magnus Lindkvist – en av Sveriges bästa och mest eftertraktade talare.

Efter en god natts sömn på hotellet fortsätter seminariet på tisdagen, och avslutas på tisdagens förmiddag.

Fastighetsdagarna är den perfekta starten på fastighetsåret 2017 för beslutsfattarna i branschen.

Fastighetsdagarna arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt som även arrangerar Fastighetsmarknadsdagen Stockholm, Fastighetsmarknadsdagen Östergötland, Lokalmarknadsdagen Göteborg, Fastighetsmarknadsdagen Västerås, Fastighetsmarknadsdagen Uppsala, Fastighetskvinnan, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, Fastighetsmarknadsdagen Öresund, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners: