Image

Fastighetsdagarna - 23 januari 2017

Fastighetsdagarna är en exklusiv konferens för chefer och beslutsfattare i fastighetsbranschen. Fokus ligger på branschens stora framtidsfrågor. Här erbjuds en unik möjlighet att kombinera kunskaps- och nätverksbyggande. Fastighetsdagarna är den perfekta starten på fastighetsåret.


Fastighetsdagarna 2017

Den 22-23 januari annordnades Fastighetsdagarna – ett exklusivt toppnivåmöte med spa, middag med middagstalare, övernattning och konferens på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm.

Under dagen avhandlades ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden, bland annat stadsutveckling, kontorshyresmarknad och transaktionsmarknad. Det handlar om en perfekt kombination av kunskapsbyggande som hjälper dig ta rätt beslut i framtiden och nätverkande med nyckelpersoner i branschen.

Efter första dagens seminarium väntade ett par timmars avkoppling med spa och relax innan den gemensam tre-rätters-middagen. Middagstalaren var futurologen och inspiratören Magnus Lindkvist – en av Sveriges bästa och mest eftertraktade talare. Efter en god natts sömn på hotellet fortsatte seminariet på tisdagen och avslutas på tisdagens förmiddag.

Bland talarna märktes bland annat Hans Brun, Pär Holmgren, Annika Winsth, Max Barclay, Sven-Olof JohanssonRutger Arnhult, Biljana Pehrsson och Urban Edenström . Moderator var Malou von Sivers

Du kan se hela programmet här.

Partners var Fasticon kompetens, Fenistra, Link Arkitektur och Newsec.

 

Se filmen från eventet här:

 

Fastighetsdagarna

Var: Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

När: Den 23-24 januari (registrering och frukostmingel från 8.15 på måndagen, avslutas på tisdagens förmiddag).

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsdagarna är ett exklusivt toppnivåmöte med spa, middag med middagstalare, övernattning och konferens där du blir uppdaterad på branschens stora framtidsfrågor.

Det handlar om en perfekt kombination av kunskapsbyggande som hjälper dig ta rätt beslut i framtiden och nätverkande med nyckelpersoner i branschen.

Efter första dagens seminarium väntar ett par timmars avkoppling med spa och relax innan det är dags för en gemensam middag, då vi lyssnar till futurologen och inspiratören Magnus Lindkvist – en av Sveriges bästa och mest eftertraktade talare.

Efter en god natts sömn på hotellet fortsätter seminariet på tisdagen, och avslutas på tisdagens förmiddag.

Fastighetsdagarna är den perfekta starten på fastighetsåret 2017 för beslutsfattarna i branschen.

Fastighetsdagarna arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt som även arrangerar Fastighetsmarknadsdagen Stockholm, Fastighetsmarknadsdagen Östergötland, Lokalmarknadsdagen Göteborg, Fastighetsmarknadsdagen Västerås, Fastighetsmarknadsdagen Uppsala, Fastighetskvinnan, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, Fastighetsmarknadsdagen Öresund, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners: