Image

Nextor

Nextor är en företagsmäklare eller företagsförmedlare med konsulter som är specialiserade på affärsöverlåtelser där verksamheten är lokaliserad inom Stockholmsområdet med särskilt fokus på innerstaden. Våra fastighetskonsulter har länge arbetat med kunder belägna med kontor, butik, restaurang eller café på Södermalm, Kungsholmen, Östermalm, Norrmalm/city och i Vasastan. Vi hjälper säljare och köpare att komma överens i olika former som exempelvis överlåtelse, uthyrning eller konkurs. Våra mäklare marknadsför, beräknar värden, och ger juridisk vägledning gällande lokaler och verksamheter.

Skrivet om Nextor

Hyr ut till prinsessan Sofias stiftelse

Uthyrning Stiftelsen Project Playground, grundad av bland andra prinsessan Sofia, hyr lokaler på Östermalm.


Mäklare i Stockholm slås ihop

Bolag Två av Stockholms ledande företag inom företagsförmedling och uthyrning av kommersiella lokaler slås ihop. Till skillnad från de flesta andra lokalförmedlare väljer man att ha sitt kontor i ett butiksläge.
- Det är ju vanligt på bostadssidan att man är mer öppen för allmänheten, men ovanligt i vår bransch. Det är en stor satsning som vi tror ska ge bra marknadsföring, säger bolagets vd till Fastighetssverige.


Nextor hyr ut till Cramo i centrala Stockholm

Uthyrning Nextor Group har hyrt ut lokaler till Cramo som öppnar en innerstadsdepå för maskinuthyrning vid Norrtull på Norrtullsgatan 67.


RE/Max Lokaler i Stockholm blir Nextor

Bolag RE/Max Lokaler i Stockholm lämnar Re/Max och byter namn till Nextor. Det är fortfarande samma personer som står bakom bolaget.


KontaktUppgifter

Nextor

Adress
Folkungagatan 85 Stockholm

KONTAKT
Owe Ruzicka
08-30 92 00

owe@nextor.se

Branschkategorier