Image

Midroc Property Development

Midroc skapar platser och byggnader för människor som ser möjligheter. Bostäder och kontor, hotell och stadsdelar, kongresscenter och förskolor. Inspirerande platser med förutsättningar för människor att leva sina liv som de vill.

Människor som drivs av kärlek till något ser möjligheter. De ser en väg där andra ser en återvändsgränd. De ger allt för att uppnå flow, perfektion och sin vision. Om vi öppnar ögonen, låter oss inspireras och ser mer av det som gränsöverskridarna ser? Om vi väljer att omfamna människor som ser möjligheter? Det är vad Midroc menar med möjligheternas magi.

Bostäder
Midroc Properties gillar att vara nyskapande inom arkitektur och design för att du ska älska hur vi löser funktion utan att kompromissa med design. Vi bygger i eftertraktade områden med nära till kommunikationer, handel, skolor och arbetsplatser för möjligheter till ett bra liv och ett bestående värde i din investering. För människor som vill bo finare men betala mindre är Lyckos vårt nya boendekoncept.

Kontor och lokaler
Jobbar du med ditt varumärke för att locka såväl kunder som rätt kompetens? Det spelar roll var din arbetsplats ligger och hur den ser ut. Inom Midroc Properties utvecklar vi företagens affärsmöjligheter genom att hyra ut lokaler där man syns på rätt sätt i rätt sammanhang. Under varumärket World Trade Center driver vi kontorsfastigheter i Malmö, Lund och Helsingborg.

Projekt under planering
Vi lyssnar till vad människor vill ha och förväntar sig. Utifrån det skapar vi visioner och målsättningar för projekt som resulterar i områden med stor potential. Områden som människor gärna söker sig till. Vår storlek, erfarenhet och våra beprövade processer förankrade i säkra metoder gör oss till en trygg samarbetspartner.

Byggentreprenad
Midroc Construction bygger med hållbarhet och kvalitetssäkrade processer för att minimera risker och utveckla möjligheter. Erfarenhet och kompetens gör oss till en trygg byggentreprenör och samarbetspartner, flexibel och lyhörd för dina önskemål och behov under projektets gång.

Skrivet om Midroc Property Development

Illustration med vy mot sydväst. I förgrunden Nobelparken och längst till höger syns Sernekes höghus skymta invid Brunnshögstorget. De tre byggrätter som är aktuella för markanvisning är markerade med rött.

Omfattande bostadsbyggrätter i expansiv stadsdel på väg mot marknaden

Bygg/Arkitektur Tre byggrätter på totalt 12 000 kvadratmeter i det massiva stadsdelsprojektets centrala delar återstår att fördela till aktörer som ska bygga bostäder på platsen. Snart kommer de erbjudas till marknaden form av en tävling. Fastighetssverige berättar mer.


Midroc gör bostäder i ett gammalt kemiskt laboratorium från 1800-talet.

Midroc gör bostäder av tomställt 1800-talshus i Lund

Bygg/Arkitektur I de anrika kvarteren vid Magle Stora och Lilla Kyrkogata i Lund, utvecklar Midroc bostäder i den fastighet som på 1800-talet uppfördes av Lunds Universitet som ett kemiskt laboratorium. Stort fokus ligger på att ta tillvara på det unika i fastigheten samtidigt som funktionella och vackra bostäder utvecklas.


K2A köper bland annat Ekologen i Växjö.

K2A köper för 300 miljoner i Växjö

Transaktioner K2A köper bostadsfastigheterna Växjö Ekologen 1 och Växjö Biologen 1 från Midroc. Det totala fastighetsvärdet uppgår till cirka 313 miljoner kronor.


Rickard Jacobsson.

Serafim köper i Haninge och Sigtuna

Transaktioner Serafim köper i Haninge av Midroc och i Sigtuna av en privatperson.


Villa Brevik på Lidingö.

Midroc köper och utvecklar Villa Brevik

Transaktioner Midroc förvärvar Villa Brevik på Lidingö och kommer att riva delar av den etappvis utbyggda hotell- och konferensavdelningen och bygga ett antal friliggande en- eller två bostadshus på området. Karaktären på den nya bebyggelsen kommer att inspireras av svensk sekelskiftesarkitektur.


KontaktUppgifter

Midroc Property Development

Adress
Telegrafgatan 6A Solna

KONTAKT
Karin Skiöld
+46 10 470 75 00

karin.skiold@midroc.se

Branschkategorier