Hem » Branschguiden » Media » Lokalnytt

Fastighetssveriges Branschguide

Lokalnytt


Lokalnytt är ledande i Sverige när det gäller marknadsföring av lediga lokaler.

Varje vecka besöks sajten lokalnytt.se av ett antal tusen personer som söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

Magasinet Lokalnytt är Sveriges ledande printprodukt om den kommersiella hyresmarknaden. Magasinet kommer ut i Stockholm (10 nummer om året), Göteborg (10), Öresund (8), Östergötland (4) och Uppsala (4).

Lokalnytt startades 1997 och tillhör samma koncern som Fastighetssverige.

Tillsammans arrangerar vi även ett flertal välbesökta event och seminariet med inriktning mot den kommersiella fastighetsmarknaden i Sverige.

Vi producerar även diverse kundtidningar, manualer och rapporter.

Adress

Lokalnytt
Trädgårdsgatan 1
411 08 Göteborg


Kontakt


Rolf Andersson

info@lokalnytt.se


Skrivet om Lokalnytt

Lokalnytt.se ökar exponeringen – sponsrar Sveriges största travtränare

Bolag | PLAY Lokalnytt.se går in som ny huvudsponsor till Sveriges största och mest framgångsrika travtränare – Peter Untersteiner.
– Det känns jättebra att kunna öka exponeringen ytterligare för våra kunder, säger Lokalnytts vd och grundare Rolf Andersson.


Nylansering av lokalnytt.se

Sverige | PLAY I dag lanseras nya lokalnytt.se med ett flertal nyheter och förbättrade funktioner.
- Vi arbetar ständigt med att implementera nya lösningar för att lokalnytt.se ska vara Sveriges modernaste sajt för lediga lokaler, säger Rolf Andersson, Fastighetssveriges och Lokalnytts vd och grundare.


Lokalnytt och Fastighetssverige anordnade nyligen en kundkryssning i Stockholms skärgård.

Se filmen från Lokalnytts kundkryssning

Event För trettonde gången i ordningen anordnade Lokalnytt och Fastighetssverige nyligen en räkkryssning i Stockholm för sina kunder. Se filmen från kryssningen här.


Succé för första Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Det blev succé när Lokalnytt och Fastighetssverige anordnade Fastighetsmarknadsdagen för första gången i Uppsala, med talare som bland andra Ilija Batljan, Fredrik Wirdenius och Ingalill Berglund.


Lokalnytt ökar exponeringen kraftigt

Bolag Lokalnytt.se går in som sponsor till en av Sveriges största och mest framgångsrika travtränare – Ulf Stenströmer. Se video-intervju inne i artikeln.