Hem » Branschguiden » Advokatbyråer » Hallqvists advokatbyrå Bostadsjuristerna

Fastighetssveriges Branschguide

Hallqvists advokatbyrå Bostadsjuristerna


Hos Hallqvists advokatbyrå Bostadsjuristerna hittar du Stockholms främsta experter på bostadsjuridik och bostadsrättsföreningar. Vi är specialiserade på allt som har med bostäder och fastigheter att göra som bland annat försäljning, dolda fel, entreprenad, uthyrning, förvaltning och föreningsrätt. Våra klienter består främst av mindre och mellanstora bostadsrättsföreningar samt privatpersoner.

Hos oss sätter vi människan och dess boende i centrum. Det är därför vi föredrar att kalla oss bostadsjurister. Vår framgång bygger på juridisk expertis, ett brett kontaktnät, dedikerade medarbetare och att vi satsar särskilt på nära och långvariga relationer med våra klienter.

Vi utgår från klientens behov och använder vår juridiska expertis inom föreningsrätt, avtalsrätt, hyresrätt, entreprenadrätt och byggnadsteknik för att så snabbt och smidigt som möjligt hitta en praktisk lösning för klienten. Att ha god förhandlingsförmåga och att kunna medla med respekt även för motparten anser vi vara en central egenskap hos en jurist. Genom detta synsätt och inställning har vi på endast 10 år blivit marknadsledande i Stockholm inom vårt område.

För bostadsrättsföreningar erbjuder vi löpande rådgivning och stöd för styrelsen angående stadgeändringar, byggprojekt, förhandling, tvistelösning med medlemmar och hyresgäster samt förberedelser inför och biträde vid stämmor m.m. För privatpersoner erbjuder vi upprättande av avtal och rättsutredningar, hjälp och tvistelösning vid dolda fel eller byggfusk samt hjälp i försäkringsärenden och mycket mer.

Anlita en mänsklig bostadsjurist som du kommer att vilja återvända till. Kontakta oss hos Bostadsjuristerna.

Adress

Hallqvists advokatbyrå Bostadsjuristerna
Holländargatan 22
Stockholm


Kontakt

Sofie Hallqvist

info@bostadsjuristerna.se