Hem » Branschguiden » Konsulter » Forsen AB

Fastighetssveriges Branschguide

Forsen AB


Forsen är ett projektledningsföretag med cirka 170 medarbetare på sju kontor i Sverige. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi är specialister på traditionell projektledning, CM och Samverkan och har kompetens inom bostad, hus och anläggning.
Vi lägger stor vikt vid att ha en bra mix av engagerade medarbetare. 2017 utnämndes Forsen (återigen) till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute (GPTW).


Skrivet om Forsen AB

Emma Wetterstrand ny gruppchef Forsen Malmö

Bolag Emma Wetterstrand är civilingenjör och kommer närmast från Skanska i roller som bland annat distrikts- och projektchef.


Hotell och nya bostäder lyfter Landskrona

Bygg/Arkitektur I höst invigs det nya fyrstjärniga Hotell Öresund och två flerfamiljshus centralt framför kyrkan och stadshuset i Landskrona.
– Här låg tidigare den gamla färjeterminalen men de senaste åren har marken stått oanvänd. Så det här blir ett lyft för hela staden, säger Christer Harrysson på Forsen.


Nattklubb byggs om till kontorslokaler

Bygg/Arkitektur Nu byggs Stockholms första nattklubb Ambassadeur om till kontorslokaler. Forsen leder ombyggnationen av den klassiska nattklubben.


Forsen projektleder tandvårdsklinik vid Uppsala C

Bygg/Arkitektur Forsen projektleder byggandet av ny tandvårdsklinik vid Stationsgallerian.


Ny ordförande för Samhällsbyggnadslänken

Karriär Johan Berg, senior partner på Forsen, har valts till ny ordförande för Samhällsbyggnadslänken vid KTH.


Adress

Forsen AB
Kungsgatan 49
Stockholm


Kontakt


Cajsa Lindgårdh
0734-392622

cajsa.lindgardh@forsenprojekt.se