Hem » Branschguiden » Konsulter » Devotum

Fastighetssveriges Branschguide

Devotum


VÄLKOMMEN TILL DEVOTUM!

Devotum är ett företag som bistår företag och organisationer i fastighetsbranschen med professionell kompetens. Vi bidrar med såväl personaluthyrning och rekrytering som konsultförmedling.

Sedan mitten av 1990-talet har fastighetsbranschen präglats av allt större rörlighet inom såväl ägande som förvaltning.
Rörligheten har påverkat medarbetarna som i allt större utsträckning byter arbetsgivare. Detta kan leda till akuta problem för fastighetsägare och förvaltningsbolag. Under vissa perioder kan man plötsligt sakna viktig kompetens. Att då hyra in personal med motsvarande kompetens som man förlorat är ett utmärkt sätt att snabbt få kontroll på situationen. Därefter kan man i lugn och ro arbeta med den långsiktiga lösningen.

Devotum kom till 2005 med affärsidén att erbjuda kompetent och erfaren personal till fastighetsbranschen. Sedan dess har Devotum utvecklats till att bli en av de större aktörerna och utsågs 2010 resp. 2011 till Gasellföretag, dvs. ett av Sveriges mest framgångsrika tillväxtföretag, av Dagens Industri.

Devotum finns representerade i fyra regioner – Region Mitt i Stockholm, Region Väst i Göteborg, Region Syd i Malmö och Region Norr i Sundsvall.

Adress

Devotum
Birger Jarlsgatan 33
Stockholm


Kontakt

Corazon Wiksell
08-21 13 20

corazon.wiksell@devotum.se


Skrivet om Devotum

Fastighetsmarknadsdagen Västerås

”Västerås är en prioriterad marknad för oss”

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Nästa onsdag är det dags för premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Västerås. Collector Bank/Colligent och Devotum är partnerföretag till seminariet.
- Möten mellan människor och företag där angelägna frågor diskuteras leder till utveckling och det vill vi vara en del av, säger Jan Lundin, tf marknadschef på Devotum och vd på RM Estate.


Devotum förstärker organisationen

Bolag Fastighetsbemanningsbolaget Devotum fortsätter att växa och i samband med del-förvärvet i RM Estate i våras, stärker man upp organisationen ytterligare.


Devotum köper in sig i RM Estate

Bolag Devotum köper hälften av aktierna i RM Estate.


Devotum rekryterar regionchef till Öresundsregionen

Karriär Fastighetsbemanningsbolaget Devotum växer med nya affärer i Öresunds-regionen och nu stärker man upp organisationen genom att rekrytera en regionchef som närmast kommer från Relier.


Devotum startar projektleldningsbolag

Karriär Fastighetsbemanningsbolaget Devotum expanderar och som ett led i detta etablerar man projektledningsbolaget Devotum Projektledning.
En vd har rekryterats till det nya bolaget.