Hem » Branschguiden » Advokatbyråer » Convendum

Fastighetssveriges Branschguide

Convendum


CONVENDUM etablerar moderna och effektiva coworking spaces på AAA-platser i centrala affärsområden. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom.

Adress

Convendum
Vasagatan 16
Stockholm


Kontakt

Paul Linderoth
+46 (0)739 422 991

paul.linderoth@convendum.se


Skrivet om Convendum

Därför satsar Wallenstam på coworking

Bolag För Fastighetssverige berättar Susann Linde, CFO på Wallenstam, mer om bolagets coworkingmanöver: "Hetaste aktören".


Håkan Jeppsson, vd på Convendum.

Efter Wallenstams intåg – Convendum vill ha ytterligare 35 000 kvadratmeter

Bolag För Fastighetssverige berättar Convendums vd Håkan Jeppsson mer om bolagets planer på att etablera ytterligare cirka 35 000 kvadratmeter de närmaste två åren.

Därför satsar Wallenstam på coworking

Bolag För Fastighetssverige berättar Susann Linde, CFO på Wallenstam, mer om bolagets coworkingmanöver: "Hetaste aktören".


Kungsleden hyr ut till Convendum i Hagastaden

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett nytt hyresavtal med co-workingaktören Convendum om 5 500 kvadratmeter i det kvarteret Blästern 14 på Gävlegatan i Hagastaden. Hyresavtalet löper på tolv år och har ett sammanlagt hyresvärde om 300 miljoner kronor. 


Convendum till Glashuset vid Slussen

Uthyrning Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med coworking-aktören Convendum om dryga 5 100 kvadratmeter i Glashuset vid Slussen.


Vasakronan fyller upp Klara C

Uthyrning Vasakronan har tecknat avtal med Scandinavian Photo, Vapiano och Convendum i Klara C i Stockholm. Det innebär att fastigheten är fullt uthyrd.