Hem » Branschguiden » Ägare/investerare » Castellum AB

Fastighetssveriges Branschguide

Castellum AB


Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas värde uppgår till 81 miljarder kronor och utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/logistik med en uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvm.
Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i 20 städer från Köpenhamn i söder till Sundsvall i norr.
Castellum har under 2017 tilldelats två utmärkelser för sitt hållbarhetsarbete, dels Global Sector Leader av GRESB vilket innebär att Castellum rankas som etta i världen inom sektorn kontors- och industrilokaler, dels förstapris för hållbarhetsrapportering från EPRA (European Public Real Estate Association). Castellum är dessutom invald i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), som inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet.
Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap. Läs mer på www.castellum.se


Skrivet om Castellum AB

Därför lämnar Anne Thelin-Ehrling Castellum

Karriär För Fastighetssverige berättar Anne Thelin-Ehrling varför hon lämnar sitt uppdrag som HR-direktör på Castellum – och vad hon ska göra nu.


Klöverns vd och storägare Rutger Arnhult.

Arnhult: ”Vi har åtta bolag, i går var det nio”

Bolag Rutger Arnhult har just sålt fyra procent av ett noterat fastighetsbolag. I en lång intervju med Fastighetssverige berättar han om bland annat om karriärens största misstag, barnuppfostran och tradingen som omsätter 20 miljarder kronor om året.


Castellum i Stockholm förstärker organisationen

Bolag För att ytterligare stärka sin position utökar Castellum Region Stockholm-Norr sin organisation och rekryterar två projektchefer med fokus på regionens stadsutvecklingsprojekt.


Castellum får ny HR-direktör

Bolag HR-direktör Anne Thelin-Ehrling har beslutat sig för att lämna Castellum för nya utmaningar. Olof Gertz kommer att tillträda i rollen som tillförordnad HR-direktör på Castellum.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö

Digitalisering: Så ska Castellum bli branschledare

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö Castellum satsar hårt på att ta fram nya digitala tjänster som utvecklar bolagets hyresgästerbjudanden. Mattias Nyström, CDO på Castellum ansvarar för satsningen – den 22 mars kan du lyssna på hans tankar på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Malmö.


Adress

Castellum AB
Östra Hamngatan 16
403 14 Göteborg


Kontakt

Tina Norin/Ingalill Östman

tina.norin@castellum.se
ingalill.ostman@castellum.se