Hem » Branschguiden » Arkitekter » BSK Arkitekter

Fastighetssveriges Branschguide

BSK Arkitekter


BSK Arkitekter har funnits i ca 50 år och har drygt 65 medarbetare. Vi arbetar med utformning av städer, byggnader och inredning. Uppdragen är främst kontor, bostäder, högre utbildning, vårdbyggnader och stadsutveckling.

Vi förenar en stark konceptuell och innovativ inriktning med gedigen byggnadsteknisk kunskap, samt en lång erfarenhet av att leda komplexa projekteringsprocesser. Inredningsuppdragen syftar särskilt till att utforma personliga och varumärkesbyggande miljöer. BSK Arkitekter ingår i Arcona-koncernen som är en del av Veidekke.

BSK Arkitekter har en gedigen erfarenhet att leda projekt inom områdena sjukvård, bostäder, inredning och högskola. Vi söker innovativa och beprövade lösningar som fungerar idag och som även håller för framtidens utmaningar. Som kund hos oss får man en tydlig och rolig process som leder till en högkvalitativ produkt. Oavsett storlek på uppdraget vill vi vara med och skapa koncept och miljöer som bidrar till utvecklingen framåt. Vår resa börjar med er!

Adress

BSK Arkitekter
Björns Trädgårdsgränd 1
Stockholm


Kontakt


Stina Ljungkvist
+46 8 601 15 00

stina.ljungkvist@bsk.se


Skrivet om BSK Arkitekter

Veidekke bygger 10 000 kvadratmeter kontor åt Mölndala

Bygg/Arkitektur Veidekke Bostad och det kommunala fastighetsbolaget Mölndala Fastighets AB har tecknat en avsiktsförklaring avseende en kontorsbyggrätt i Forsåker, Mölndal. Det nya regionkontoret för Veidekke blir cirka 10 000 kvadratmeter och kommer även att ha plats för andra hyresgäster.

Veidekke utser ny HR-chef

Bolag I december kliver Helena Karlsson på rollen som HR-chef för Veidekke i Sverige där hon kommer att vidareutveckla HR, HMS och Hållbarhetsarbetet. Hon får plats i ledningen för Veidekke i Sverige.


BSK Arkitekter expanderar och förstärker ledningen

Bolag BSK Arkitekter rekryterar Martin Wulff till den nya tjänsten som kontorschef i Stockholm och stärker samtidigt företagets ledning med flera nyckelroller. Den utökade kompetensen i företagsledningen är ett led i en fortsatt expansion där bolaget utvecklar organisationen.


BSK Arkitekter anställer ny chef

Karriär BSK Arkitekter växer i Skåne och rekryterar Pär Lindström till den nya tjänsten som kontorschef i Malmö.


Rättspsykiatriskt Centrum i Trelleborg vann Årets bygge

Sverige Efter att ha blivit utan pris på Mipim Awards kammade Rättspsykiatriskt Centrum i Trelleborg hem pris för Årets bygge.


Cowi får uppdrag av Akademiska Hus

Bygg/Arkitektur Just nu pågår utvecklingen av Albano i Stockholm. Cowi har fått i uppdrag av Akademiska Hus, som är byggherre för universitetslokalerna, att ansvara för byggnadskonstruktion och geoteknik för tre av fyra byggnader.