Image

Advokatfirman Lindahl

Lindahls fastighetsgrupp består av experter inom samtliga rättsområden som aktörer i fastighetsbranschen har behov av rådgivning inom för att genomföra sina affärer. Dessa områden inkluderar entreprenader, överlåtelser, finansiering, miljörätt, kommersiell hyresrätt samt exploateringsfrågor.

Lindahls kompetenta fastighetsspecialister biträder bland annat klienter inom bygg och entreprenadsektorn, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, fastighetsfonder, institutionella investerare, stat och kommuner. Med den breda erfarenhet och kapacitet som finns i fastighetsgruppen kan vi erbjuda affärsjuridisk fullservice till aktörer inom fastighetsbranschen, från de största transaktionerna till löpande rådgivning i klientens dagliga verksamhet.

Lindahls fastighetskompetens är aldrig långt borta. Lindahl har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg och Örebro. På vår hemsida kan du läsa mer om våra kompetenser och medarbetare, vad klienterna säger om oss, hur vi rankas och var du kan träffa oss. Välkommen till www.lindahl.se.

Lindahls klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet och en av landets ledande grupper inom fastighetsrätt, så har vi en lång och gedigen erfarenhet inom bank och finans, kapitalmarknad och M&A. Vi har även spetskompetens inom bland annat life science, immaterialrätt, teknologi, media, telekom och process.

Skrivet om Advokatfirman Lindahl

Johan Knaust, vd för K2A Knaust & Andersson Fastigheter AB.

K2A genomför en riktad nyemission

Bolag K2A genomför en riktad nyemission om 300 000 preferensaktier och tillförs härigenom cirka 100 Miljoner kronor. Styrelsen i K2A avser även att kalla till extra bolagsstämma i syfte att höja inlösenkursen på Bolagets preferensaktie från 325 till 350 kronor.


Advokatfirman Lindahl tar i år Skutan Mathilda af Mollösund till Almedalen.

Lindahl gör hållbarhetsresa – seglar till Almedalsveckan

Bolag På söndag den 23 juni sätter Advokatfirman Lindahl segel mot Visby och Almedalsveckan. Resan påbörjas i Göteborg och förväntas ta sex dagar. Ombord på båten finns jurister som under resans gång kommer att diskutera hållbarhetsfrågor.
- Vi ville göra något konkret hållbart, så istället för flyg, bil, eller färja så seglar vi i år till Almedalen, säger förste matros Hanna Lundqvist.


K-Fastigheter köper lägenheter i Hässleholm

Transaktioner K-Fastigheter köper en fastighetsportfölj innehållande cirka 170 lägenheter i centrala Hässleholm.


Magnolia köper och säljer i Södertälje

Transaktioner Magnolia Bostad köper byggrätter avseende cirka 700 bostäder i centrala Södertälje. Samtidigt säljer bolaget 436 hyreslägenheter som ska utvecklas på cirka två tredjedelar av fastigheten.


Fastighetsmarknadsdagen Stockholm

KontaktUppgifter

Advokatfirman Lindahl

Adress
101 39

KONTAKT

Johan Tollgerdt
040 664 66 31

johan.tollgerdt@lindahl.se

Branschkategorier