Hem » Branschguiden » Advokatbyråer » Advokatfirman Lindahl

Fastighetssveriges Branschguide

Advokatfirman Lindahl


Lindahls fastighetsgrupp består av experter inom samtliga rättsområden som aktörer i fastighetsbranschen har behov av rådgivning inom för att genomföra sina affärer. Dessa områden inkluderar entreprenader, överlåtelser, finansiering, miljörätt, kommersiell hyresrätt samt exploateringsfrågor.

Lindahls kompetenta fastighetsspecialister biträder bland annat klienter inom bygg och entreprenadsektorn, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, fastighetsfonder, institutionella investerare, stat och kommuner. Med den breda erfarenhet och kapacitet som finns i fastighetsgruppen kan vi erbjuda affärsjuridisk fullservice till aktörer inom fastighetsbranschen, från de största transaktionerna till löpande rådgivning i klientens dagliga verksamhet.

Lindahls fastighetskompetens är aldrig långt borta. Lindahl har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg och Örebro. På vår hemsida kan du läsa mer om våra kompetenser och medarbetare, vad klienterna säger om oss, hur vi rankas och var du kan träffa oss. Välkommen till www.lindahl.se.

Lindahls klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet och en av landets ledande grupper inom fastighetsrätt, så har vi en lång och gedigen erfarenhet inom bank och finans, kapitalmarknad och M&A. Vi har även spetskompetens inom bland annat life science, immaterialrätt, teknologi, media, telekom och process.

Adress

Advokatfirman Lindahl

101 39


Kontakt


Johan Tollgerdt
040 664 66 31

johan.tollgerdt@lindahl.se


Skrivet om Advokatfirman Lindahl

K-Fastigheter köper lägenheter i Hässleholm

Transaktioner K-Fastigheter köper en fastighetsportfölj innehållande cirka 170 lägenheter i centrala Hässleholm.


Magnolia köper och säljer i Södertälje

Transaktioner Magnolia Bostad köper byggrätter avseende cirka 700 bostäder i centrala Södertälje. Samtidigt säljer bolaget 436 hyreslägenheter som ska utvecklas på cirka två tredjedelar av fastigheten.


Fastighetsmarknadsdagen Stockholm

”Fastighetsmarknadsdagen - det självklara valet”

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Nu går Advokatfirman Lindahl in som partner till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm.
- Fastighetsmarknadsdagen bör vara det självklara valet för alla med ambitioner att vara med och utveckla fastighetsbranschen, säger Mikael Stabo på Lindahl.


Lokalmarknadsdagen

”Lokalmarknadsdagen är en prioriterad mötesplats”

Lokalmarknadsdagen Nu går advokatfirman Lindahl in som partner i höstens stora fastighetsseminarium i Göteborg – Lokalmarknadsdagen.


Lindahl partner till Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Advokatfirman Lindahl går in som partner till heldagsseminariet Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 18 november.
- Det känns helt rätt för oss, säger Johan Lindberg, ordförande för Lindahls kompetensgrupp inom fastighetsrätt.