Hem » Branschguiden » Konsulter » Aberdeen Standard Investments

Fastighetssveriges Branschguide

Aberdeen Standard Investments


Standard Life Aberdeen plc är ett av världens största investmentbolag. Bolaget bildades 2017 genom sammanslagningen av Standard Life plc och Aberdeen Asset Management plc. Investeringsverksamheterna bedrivs under varumärket Aberdeen Standard Investments som förvaltar tillgångar till ett värde av 575.5 miljarder pund*. Det gör oss till Storbritanniens största aktiva förvaltare och näst störst i Europa. Bolaget har en betydande närvaro på den globala marknaden och den storlek som kompetens som krävs för att hjälpa kunderna förverkliga sina investeringsmål.

I egenskap av global kapitalförvaltare har Aberdeen Standard Investments som mål att bygga upp ett långsiktigt värde för våra kunder. Kundernas investeringsbehov utgör kärnan i allt vi gör. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av investeringslösningar, liksom kundservice och support på högsta nivå.

* avser 31 december 2017


Skrivet om Aberdeen Standard Investments

Aberdeen köper i Helsingfors

Transaktioner En fond förvaltad av Aberdeen Standard Investments köper Sanomas tidigare huvudkontor i Helsingfors.


Skanska säljer Sthlm 03 till Aberdeen

Transaktioner Skanska har sålt kontorsfastigheten Sthlm 03 i Hammarby Sjöstad till Aberdeen för cirka 440 miljoner kronor.


”Svårt att välja bland budgivarna”

Transaktioner Aberdeens transaktionschef Magnus Kenning om miljardaffären i Stockholm, varför säljläget var bra, konkurrensen och strategin för 2017: "Färdiga med våra försäljningar"


Rockspring och Vencom säljer i Skåne

Transaktioner Ett bolag samägt av Rockspring och Vencom har sålt fastigheter i Lund och Malmö till Aberdeen respektive Lomma Tegelfabrik för totalt 107 miljoner kronor.


Aberdeen köper av NCC

Transaktioner Aberdeen köper tre fastigheter – i Brunna, Linköping och Göteborg – av NCC för 368 miljoner kronor.


Adress

Aberdeen Standard Investments
Sveavägen 24
10363 Stockholm


Kontakt

Magnus Kenning

magnus.kenning@aberdeenstandard.com