Image
Padel Zenter öppnar i Östra Fyrislund.
Padel Zenter öppnar i Östra Fyrislund. Bild: OOF Group

Zlatan öppnar padelcenter i Uppsala

Uthyrning OOF Group hyr ut 4 500 kvadratmeter när Zlatan Ibrahimovics Padel Zenter etablerar sig i Uppsala.
Publicerad den 13 Augusti 2020
Annons
Image

När Padel Zenter öppnar ännu en anläggning i världsklass faller valet av hyresvärd på OOF Group. Anläggningen uppförs i Östra Fyrislund och hyresförhållandet löper över tio år.

Padel Zenter grundades av Thomas Sandström och Zlatan Ibrahimovic. Redan i tidiga kontakter med OOF Group var Thomas Sandström, vd och grundare, tydlig med att de var ute efter en anläggning av högsta internationella klass.
– Uppsala är Sveriges fjärde största stad och har alltid varit av intresse. När möjligheten att etablera en stor anläggning i ett bra geografiskt läge som samtidigt uppfyllde våra höga krav på exempelvis fri spelhöjd var beslutet enkelt, säger Thomas Sandström.

Racketsporten padel är en av världens snabbast växande sporter och är på kraftig frammarsch i Sverige. Sporten påminner om en blandning mellan tennis och squash.

OOF Group har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Padel Zenter. Anläggningen uppförs i Östra Fyrislund, Uppsalas nya industri- och handelsområde intill E4. Anläggningen blir Padel Zenters hittills största med elva banor, samtliga med tio meter fri spelhöjd, samt tillhörande reception, shop, lounge, gym, sports clinic, bastu och konferensmöjligheter. Portarna öppnar under våren 2021.
– En långsiktig och engagerad padeloperatör i internationell toppklass låg högt på vår önskelista. Den nya anläggningen blir ett värdefullt tillskott till Uppsala, säger Robert Eek, vd för OOF Group.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tankade insidern aktier i Diös

Bolag Styrelseledamoten Ragnhild Backman har fyllt på med fler aktier i Diös. Fastighetssverige når henne på telefon när hon befinner sig på Åre Business Forum. Här är bakgrunden till investeringsbeslutet och därför är Diös ett bättre val än de andra fastighetsföretagen: "Finns mycket spännande".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY