Image

Zlatan kan köpa Sveriges dyraste villa

AFFäRER För några veckor sedan skrev vi om en unik Östermalmsvilla som ligger ute till salu. Nu ryktas Zlatan Ibrahimovic vara intresserad av att köpa fastigheten. Utropspriset ligger på 45 miljoner kronor.
Publicerad den 24 Maj 2010

Fastigheten det handlar om är Tofslärkan 11 på Tyrgatan på Östermalm. Det är ett townhouse på 620 kvadratmeter.

Det är första gången på 40 år som villan är ute till försäljning.

\\\"Byggnaden är välbevarad men i behov av modernisering vad avser el, vvs och ytskikt\\\", skriver mäklaren på sin hemsida.

Enligt Aftonbladet är Zlatan intresserad av att köpa villan. Men det är inget som mäklaren Richard Lagerling vill bekräfta.

- Vår policy är att aldrig kommentera identiteten på eventuella spekulanter. Jag kan därför tyvärr varken bekräfta eller dementera angående vilka som är spekulanter på fastigheten, skriver Richard Lagerling på Lagerlings till Fastighetssverige.

Vill du se fler bilder på villan så följ länken nedan. Där finns ett bildspel.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige