Image

Zara öppnar på Emporia

Uthyrning Den välkända Spanska klädkedjan Zara öppnar en butik i Steen & Ströms Emporia i Malmö under månadsskiftet oktober/november i år. Det är Zaras andra butik i Malmö. Butiken kommer att ha en yta på cirka 2 500 kvadratmeter och konceptet i Emporia är en fullsortimentsbutik med herr, dam och barnkläder.
Publicerad den 22 Augusti 2013
Zara öppnar i Emporia senare under hösten. Bild: Hans Wretling
Zara öppnar i Emporia senare under hösten.

- Det har tagit lite tid att få in Zara men nu när det är klart känns det helt fantastiskt. Vi har haft många som efterfrågat Zara inte minst på vår Facebooksida. Med Zara stärker vi Emporias butiksmix ytterligare och ger oss södra Sveriges bästa modeutbud, säger Frederik Ekelund, Center Manager på Emporia.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige