Image

”Vi är här för att stanna”

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Det nybildade konsultbolaget Croisette Real Estate Partners, som täcker hela Öresundsregionen, går in som partner i Fastighetsmarknadsdagen i Malmö som hålls på Malmö Börshus den 24 november. - Att inte vara partner hade för oss varit angränsande till tjänstefel, säger Per Svensson, vd på Croisette Real Estate Partners.
Publicerad den 9 Oktober 2015
Per Svensson. Bild: Croisette
Per Svensson.

Nyheten om att Croisette Real Estate Partners bildas kom så sent som för en månad sedan. Bakom bolaget finns Karlsson Equity Holding som ägs till lika delar av Jacob Karlsson och Erik Selin. Och nu går man in som partner till Fastighetsmarknadsdagen i Malmö.

- Vi strävar efter personliga möten och nära samarbeten med kunder, i en värld där allt blir mer och mer digitaliserat är det viktigt att ta dessa tillfällen i akt för att få möjligheten att skapa och bibehålla nätverk och kundrelationer. På samma gång är det ett måste att hålla koll på de lokala investerarnas, konsulternas och marknadens syn på vår marknad. Att inte vara partner hade för oss varit angränsande till tjänstefel, säger Per Svensson.

Vilket är värdet för er att synas i det här sammanhanget?
- Vi är här för att stanna, och ingen på svenska sidan av Öresundsmarknaden ska inom ett par månader ha kunnat missa vilka vi är, säger Per Svensson.

Den 24 november bjuds besökarna på premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen i Öresund på ett fullspäckat seminarieprogram med talare som Erik Paulsson, Erik Selin, Rutger Arnhult och Anders Jarl. Moderator är Helena Stålnert.

Anmäl dig till seminariet här.

På Malmö Börshus kommer besökarna också att få två spår med inriktning mot kontor, handel och bostäder.

Temat är Framtida möjligheter i en expansiv region. Fokus kommer med andra ord att ligga på nya affärsmöjligheter.

Fastighetsmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige tillsammans med systermagasinet Lokalnytt. Sedan tidigare finns eventet i Östergötland, Uppsala och Stockholm.

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar även Lokalmarknadsdagen, Fastighetskvinnan och Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2023

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 7 september 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:











Partners:





Se en film från ett tidigare event här:




 

Mer från Fastighetssverige