Image

Ytterligare modemärke till Bibliotekstan

Handel I går presenterade Hufvudstaden det exklusiva modehuset Chanel som ny hyresgäst i Bibliotekstan. Och nu står det klart att man dessutom tecknat kontrakt med det brittiska märket Hackett.
Publicerad den 17 September 2015
Hufvudstaden har hyrt ut en butik till det brittiska modemärket Hackett i Bibliotekstan. Bild: Hufvudstaden
Hufvudstaden har hyrt ut en butik till det brittiska modemärket Hackett i Bibliotekstan.

I oktober öppnar Hackett sin 236 kvadratmeter stora butik på Mäster Samuelsgatan 1 i Stockholm.

Hackett grundades 1979 och har sin ringa ålder till trots etablerat sig som ett anrikt varumärke med brittiskt preppy som ledord. För fastighetsbolaget Hufvudstaden är Hackett ett välkommet inslag, helt i linje med strategin att samla de mest intressanta namnen inom design och mode centralt i området som är Bibliotekstan.

- Vi är glada över att välkomna Hackett till Bibliotekstan – och det känns extra kul att stärka upp med ett starkt varumärke inom herrekipering. Varumärket är ett bra komplement till områdets övriga utbud och ett välkommet nytillskott i vår strävan att erbjuda en intressant mix av det bästa inom svenskt och internationellt mode i Bibliotekstan, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik Stockholm på Hufvudstaden

Det händer, enligt Hufvudstaden, mycket i Bibliotekstan under hösten, då flera nyöppningar väntas.

Hacketts grundare, Jeremy Hackett, är numera känd som Mister Classic efter den bok i ämnet han släppte för knappt tio år sedan. Hackett har blivit en favorit hos de engelska kungabarnen och fokus ligger just på klassisk herrekipering som rugbytröjor, tweedplagg och kostymer.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kicki Björklund: "Vi borde inte prata om utsatta – utan eftersatta – områden"

Bygg/Arkitektur Som tidigare vd för Bostadsbolaget är Kicki Björklund engagerad i hur bostadsområden ska kunna utvecklas och göras tryggare. Engagemanget mattas heller inte av – trots att hon numera är pensionär. Det Kicki Björklund framför allt saknar i branschen är långsiktighet. – Fastigheter är en viktig del i alla människors liv och samtidigt en stor investeringsbransch. Det går liksom inte riktigt ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige