Image

”True Dining Experience” i Täby Centrum

Uthyrning Unibail Rodamco satsar på ett matkoncept kallat “True Dining Experience” I Täby Centrum. Vapiano och Melanders Saluhall presenteras nu som nya aktörer i konceptet.
Publicerad den 1 Oktober 2012

Konceptet innebär att besökarna erbjuds en ”högkvalitativ, centralt placerad, unik mat- och restaurangupplevelse, med generösa ytor och stor variation både vad gäller design och smakupplevelser”.

Hösten 2013 kommer Vapiano och Melanders att öppna.

För Vapiano innebär detta den femte etableringen i Stockholmsområdet, och den första restaurangen utanför tullarna. Restaurangen i Täby Centrum blir inredd enligt Vapianos nya designkoncept och kommer på sina 500 kvadratmeter servera vällagad italiensk husmanskost såsom antipasti, färsk hemlagad pasta, stenugnsbakad pizza, fräscha sallader och dolci.

-Vi vill erbjuda besökarna en förstklassig vistelse i centrumet. Café och restaurangutbudet är en stor del av totalupplevelsen, och vi är mycket glada över de nya etableringarna, säger Lars-Åke Tollemark, director of operations på Unibail-Rodamco.

Melanders Fisk i Täby centrum erbjuder redan idag ett brett sortiment av färsk fisk och skaldjur. Hösten 2013 öppnas Melanders Saluhall som kommer att ge besökarna möjlighet att även kunna avnjuta Melanders välsmakande rätter och delikatesser sittande i en saluhallsmiljö på cirka 1 000 kvadratmeter. Saluhallen kommer förutom restaurangerna Tysta Mari och Melanders brasseri, även att erbjuda ostaffär, brödbutik, kyckling rotisserie och ostronbar.

- Med sina färska råvaror och speciella touch kommer båda restaurangerna att erbjuda besökarna ett kulinariskt besök i en spännande och annorlunda miljö. Placeringen av restaurangdelen, i hjärtat av centrumet, gör det till en naturlig mötesplats för besökarna, säger Lars-Åke Tollemark.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige