Image

Ytorna i Kungsbron så gott som fyllda

UTHYRNING NCC Property Development har lyckats bra med uthyrningarna i Kungsbron. Nu finns bara ett par enstaka kontorslokaler kvar.
Publicerad den 4 December 2009

- Nu finns bara två mindre kontorslokaler kvar i Kungsbron och intresset för dem är fortsatt stort. Trots bistra tider har vi färdigställt en nybyggnad i city och har i princip fått den helt uthyrd, säger Fredrik Hemborg regionchef på NCC Property Development.

NCC:s kontorsprojekt Kungsbron har ett strategiskt läge mitt i centrala Stockholm, precis norr om Kungsbron med direktkontakt till Arlanda Express och Stockholms centralstation.

Dessutom har man lyckats fylla samtliga butiksytor i fastigheten. Den sista uthyrningen gjordes för en dryg vecka sedan till snabbmatskedjan Serrano. De flyttar in i mars 2010.

Kungsbron ägs av norska Vital Forsikring.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige