Image

”Avstampet till Newsecs nästa steg tas här på Expo Real”

Expo Real Redan dagen före öppningen av Expo Real träffar Fastighetssverige Newsecs vd Patrik Enblad. Han är på mässan i München för andra gången och ett av målen för i år är solklart. - Newsec med 500 anställda i sex länder ska bli ett enda bolag, och det tar avstamp här på Expo Real, säger Patrik Enblad.
Publicerad den 4 Oktober 2011
Patrik Enblad. Foto: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Patrik Enblad. Foto: Eddie Ekberg.

Fastighetssverige träffar en avspänd Patrik Enblad på måndagskvällen innan Expo Real öppnar. Det är hans andra gång på mässan i München och han har tydliga intryck av förra årets mässa.
- Jag hade flera förutfattade meningar innan jag åkte till Expo Real förra året. Och alla visade sig stämma; Expo Real är verkligen en supereffektiv mässa med ett stort affärsfokus, säger Patrik Enblad.
Och även om affärerna står högt upp på Enblads agenda är det en annan sak som är minst lika viktig.
- Newsec är en internationell koncern med 500 anställda i sex länder och förra året var vi massor av enskilda Newsec-bolag. Men med avstamp här på Expo Real är ett huvudfokus att göra Newsec till ett enda bolag, säger Patrik Enblad.
Det innebär att stora delar av Newsec-teamet ska ha gemensamma möten och interna träffar.
Dessutom är Enblad på Expo Real i år för att lära sig hur marknadsläget är.
- Jag ska gå på flera föredrag och ha ett stort antal möten för att lära mig mer om hur läget på fastighetsmarknaderna är.

Men självklart hoppas han på att ha med sig en del skarpa leads hem när röken efter årets mässa lagt sig.
- Vi gör utvärderingar på Newsec som brukar visa att vårt deltagande på mässorna är väl värt tiden och pengarna. Och om jag får önska har vi med oss en Club Deal hem efter årets Expo Real, säger Patrik Enblad.

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här gör Stockholms hetaste cafékedja nästa etablering

Uthyrning Öppnar nytt på hajpade gatan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige