Image

WSP satsar i Göteborg

Bolag Göteborg ska växa med nära en tredjedel till 2035 och behovet av stadsutvecklingstjänster ökar snabbt. För att möta den ökande efterfrågan skapar WSP en ny avdelning med fokus på hållbar stadsutveckling.
Publicerad den 5 April 2018

Syftet med den nya avdelningen ”Miljö & landskap” är att WSP nu tar ett starkare helhetsgrepp för en hållbar stadsutveckling där utredningar, gestaltning och projektering genom hela planeringsprocessen ingår.

– De komplexa projekt som vi står inför i Västsverige kräver gedigen kunskap och ett utvecklat samarbete mellan olika kompetenser, inte minst med de mjuka parametrarna, säger Åsa Erkman, avdelningschef för den nya avdelningen, och fortsätter:

– WSP har kommit långt i utvecklingen av enkla, fungerande verktyg för ekosystemtjänster, verktyg som kopplar samman hela processen från tidiga skeden till byggt område. Detta är mycket viktigt för att hindra att de fina visionerna förloras på vägen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Analytiker: SBB står inte och faller med Ilija Batljan

Bolag Arctic Securities analytiker Anna-Karin Hempel resonerar kring vad som sker i företaget, vad som är viktigt att titta på framöver och var osäkerheten är som störst. Hon ger också för Fastighetssverige ett konkret råd hur man ska göra med aktien.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY