Image

WSP samarbetar med KTH i Stockholm

Bygg/Arkitektur WSP har skrivit avtal med KTH Campus i Stockholm som bland annat innebär att en av skolans nya undervisningslokaler får namnet WSP-hallen.
Publicerad den 26 Februari 2016

– Det här är ett bra sätt att på plats stärka relationerna mellan WSP och KTH:s studenter. I WSP-hallen får vi möjlighet att arrangera olika möten och sammankomster mellan våra medarbetare och studenter. På så sätt drar vi nytta och utvecklas av varandra. Vi kommer att genomföra rekryteringsevent och även få möjlighet att medverka till en snabbare integrering av utländska studenter, säger Siv Axelsson, personal- och informationsdirektör, WSP.

Invigning av den 100 kvadratmeter stora WSP-hallen sker i augusti i år och hallen är en del i det nya undervisningshuset på KTH. WSP är huvudsponsor av hallen under fem år.

– Samverkan med näringslivet är en viktig del för studenternas utveckling och vi ser fram emot att få samarbeta med WSP, säger Per Roald, avdelningschef vid byggteknik och design på KTH.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige