Image

Wrkat i nytt coworking-samarbete

Bolag Wrkat inleder coworking-samarbete med finska fastighetsförvaltaren Technopolis coworking-koncept UMA Workspace. Samarbetet syftar till att främja varandras verksamheter inom coworking.
Publicerad den 3 December 2018
Anders Löndén. Bild: UMA Workspace
Anders Löndén. Jonas Wenzel. Bild: Wrkat
Jonas Wenzel.

Technopolis coworking-koncept befinner sig i en kraftig expansionsfas med målsättning att ha minst 20 kontor i Norden och Östersjöområdets största städer i slutet av 2020.

- Teknologin har ändrat sättet vi arbetar. Vi är mer mobila, mer flexibla och mer uppkopplade än någonsin. Det viktiga är inte vad man jobbar med, var man befinner sig eller vilken teknik man använder – det är människorna man träffar. Wrkat har knutit ihop teknik, hållbarhet och människor på ett fantastiskt sätt och vi tror att vårt samarbete kan leda till stora synergier, säger Anders Löndén på UMA Workspace.

- Vi är jätteglada och stolta över Wrkat’s samarbete med UMA Workspace. Vi delar samma värderingar och tankar kring arbete, människor och flexibilitet. Genom vår plattform öppnar UMA upp sina dörrar för andra likasinnade människor att sitta och arbeta i deras coworking-space och träffa deras medlemmar. På så sätt blir UMA Workspace en del av vår digitala Community – där vem som helst kan känna sig som hemma, säger Jonas Wenzel, medgrundare av Wrkat.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY