Image
World of Toys öppnar i Fältöversten.
World of Toys öppnar i Fältöversten. Bild: Ingager, AMF Fastigheter

World of Toys öppnar i Fältöversten

Uthyrning Den 30 mars öppnar World of Toys en ny leksaksbutik i Fältöversten.
Publicerad den 28 Mars 2019

Fältöversten växer med lek och lärande. Den 30 mars expanderar leksaksbutiken World of Toys till Fältöversten.
– Vi är väldigt glada att växa in i Östermalm. Det är en stadsdel med allt fler barnfamiljer och efterfrågan på platser för lek och lärande är stor. Därför känns det jättekul att få öppna en butik för barn och vuxna mitt på Karlaplan, säger Annelie Karlsson och Ylva Bengtsson, ägare till World of Toys.
– Vi är mycket glada att World of Toys nu öppnar. De skapar fantastiska butiker som jag vet uppskattas av barn såväl som föräldrar. Det blir ett fantastiskt tillskott till Karlaplan, och jag vill välkomna alla barn och föräldrar att hälsa på i den nya lekhörnan, säger Tobias Edberg, centrumchef på Fältöversten.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kicki Björklund: "Vi borde inte prata om utsatta – utan eftersatta – områden"

Bygg/Arkitektur Som tidigare vd för Bostadsbolaget är Kicki Björklund engagerad i hur bostadsområden ska kunna utvecklas och göras tryggare. Engagemanget mattas heller inte av – trots att hon numera är pensionär. Det Kicki Björklund framför allt saknar i branschen är långsiktighet. – Fastigheter är en viktig del i alla människors liv och samtidigt en stor investeringsbransch. Det går liksom inte riktigt ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige