Image
Annika Winsth.
Annika Winsth. Bild: Nicklas Tollesson

Winsth om det världsekonomiska läget

Fastighetsdagarna Annika Winsth, en av Sveriges mest välrenommerade ekonomer, ger sin syn på den ekonomiska utvecklingen i världen på Fastighetsdagarna på Elite Marina Hotel Tower i Stockholm.
Publicerad den 5 December 2016

Fastighetsdagarna är Fastighetssveriges hittills mest exklusiva event. Målgruppen är top management inom den svenska fastighetsbranschen och förutom seminarier omfattar eventet även en gemensam middag med stjärntalaren Magnus Lindkvist på måndagskvällen.
Deltagarna övernattar på hotellet och seminariet avslutas på tisdagsförmiddagen.

Måndagen inleds med ett föredrag av Nordeas chefsekonom Annika Winsth, som ger sin syn på det världsekonomiska läget och dess inverkan på Sverige – om splittring i Europa, Donald Trump som president, internationell terrorism, risk för hårdlandning i Kina – och så vidare.

Förutom renodlade fastighetsfrågor innehåller seminarieprogrammet även punkter om terrorhot (med Hans Brun) och klimathot på lång sikt (med Pär Holmgren). På tisdagen får vi en stor genomgång av Hyperloop One-projektet som kan innebära att hela den nordiska fastighetskartan ritas om.

Malou von Sivers är moderator för Fastighetsdagarna.

Du anmäler dig till seminariet här.

Partners till eventet är Newsec, Fasticon Kompetens, Link Arkitektur och Fenistra.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsdagarna

Var: Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

När: Den 23-24 januari (registrering och frukostmingel från 8.15 på måndagen, avslutas på tisdagens förmiddag).

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsdagarna är ett exklusivt toppnivåmöte med spa, middag med middagstalare, övernattning och konferens där du blir uppdaterad på branschens stora framtidsfrågor.

Det handlar om en perfekt kombination av kunskapsbyggande som hjälper dig ta rätt beslut i framtiden och nätverkande med nyckelpersoner i branschen.

Efter första dagens seminarium väntar ett par timmars avkoppling med spa och relax innan det är dags för en gemensam middag, då vi lyssnar till futurologen och inspiratören Magnus Lindkvist – en av Sveriges bästa och mest eftertraktade talare.

Efter en god natts sömn på hotellet fortsätter seminariet på tisdagen, och avslutas på tisdagens förmiddag.

Fastighetsdagarna är den perfekta starten på fastighetsåret 2017 för beslutsfattarna i branschen.

Fastighetsdagarna arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt som även arrangerar Fastighetsmarknadsdagen Stockholm, Fastighetsmarknadsdagen Östergötland, Lokalmarknadsdagen Göteborg, Fastighetsmarknadsdagen Västerås, Fastighetsmarknadsdagen Uppsala, Fastighetskvinnan, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, Fastighetsmarknadsdagen Öresund, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners:

 

 

 

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY