Image
Willys öppnar i Skurup 2022.
Willys öppnar i Skurup 2022. Bild: Willys

Willys till Skurups Handelsplats

Uthyrning Willys öppnar en 3 200 kvadratmeter stor butik på Skurups Handelsplats i början av 2022.
Publicerad den 25 September 2020

Tam Retail har sedan 2014 utvecklat Skurups Handelsplats intill E65:an till en handelsplats med totalt 20 000 kvadratmeter handelsyta innehållande cirka 25 butiker, restauranger och serviceaktörer.

Nu stärker TAM Retail handelsplatsen ytterligare med 3200 kvadratmeter Willys för en planerad öppning början 2022.

I en nybyggnation, med byggstart under hösten, på fastigheten Akka 4 uppförs Willys senaste koncept. Här kommer även finnas en butik alternativt restaurang som granne till Willys i samma byggnad. Dialoger med ett flertal intressenter pågår.

– Vårt erbjudande, med bra och hållbar mat till låga priser, kommer att bli ett bra komplement till övriga verksamheter i Skurup. Med den nya butiken kommer vi att täcka in ett nytt område och nå nya kundgrupper, och vi kommer även locka fler kunder ett större upptagningsområde att handla i Skurup, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige